måndag 7 september 2009

KAOS-awarder

God Måndagkväll på er! Det blev inget mer inlägg igår, kom en massa annat i vägen......Som att jag glömt att sy en grej jag lovat till i dag, så det blev kvällsarbete!

I dag postade jag 3 st KAOS-awarder och de når förhoppningsvis sina mottagare imorgon. Ska jag avslöja vilka de är, eller ska det bli en överraskning....?? Nä, jag kan inte hålla mig...... Dessa 3 får varsin KAOS (helt utan inbördes rangordning):
Linda, en cool tjej som gör supersnygga grejer. Jag är särskilt förtjust i korten med pinupporna hon gjort! Allt annat är också toppenfint!

Annacarin, hennes alster är underbara varje gång, stort plus för kortens snygga insidor!

Jenny, en go tjej, tillika min syster, som jag älskar. Glad att vi delar intresset för denna underbara hobby. Hon har verkligen utvecklat sin stil!

Var och en har fått en personlig motivering i sitt kort från mig. Om du inte hälsat på hos de här snäckorna så gör det!
Detta är KAOS:
KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli.
KAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje. Skaparens eget namn.Storlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awardenoch blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
Jag hoppas att Ni 3 som får mina KAOS vill föra den vidare

Ville att de skulle vara lika men ändå olika, om ni fattar. Vem som får vilket blir en överraskning :)

En sak som jag glömmer bort när jag är själv är att jag borde äta..... så nu ska jag gå och se vad jag kan hitta i skåpen.

Stor kram till er alla!


7 kommentarer:

Anonym sa...

GILLAR DET DU GÖR, RENA KONSTVERKEN!!!
SUPER KRAM FRÅN CRAZY SCRAPPY!

Linda sa...

GUD vad glad jag blir! Hoppar och skuttar!!!!
Va gullig du e!!!!
=)
Kram kram

Annacarin sa...

Wuiii!! Hi hi.. jag blir så glad TACK snälla du, jag utförde just en segerdans och min man valde att inte ens komentera detta, bara skakade på huvudet... Jag tror det sammanfattar allt och alla känslor!! Gud vad spännande!
Behöver du adressen??
MÅNGA kramar, Annacarin

Bettan sa...

Oj så fina kort eller vad det nu heter..... Du är så himla duktig!!!
Kram "moster"

Suz/Kortmaja sa...

Hallå där!De är såååå fina! Jag har ju haft turen att få se dom i verkligheten.
Stor kram

Jenny sa...

Tusen tack!! Nu blev jag glad. dom blev ju jättefina. hadet bra.

Erica sa...

Åhhh vad fina KAOS awarder du har gjort. Hur snygga som helst.
Kram Erica