söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!Då va det här, det nya året 2012. Jag ser tillbaka på ett 2011 då jag skaffat mig många nya vänner och bekantskaper som hjälpt mig att utvecklas mycket som person. Många roliga och ibland lite knasiga saker har hänt (kanske beror på att jag är lite knasig oxå..... ;-) ). Har inte riktigt hittat den Millis jag letar efter, men hon finns inom räckhåll, det vet jag :-)

Well, now it´s here, the new year 2012. Looking back on a 2011 when I got a lot f new friends and acquaintances who helped me evolve as a person. Many fun things happened as well. Haven´t quite found the Me I´m looking for, but she´s nearby, that, I know for sure! :-)

Julen var lite annorlunda för mig, första gången nånsin jag inte firade julafton med mina barn, då de var hos sin pappa. Istället spenderades denna afton tillsammans med några vänner. Det funkade lika bra kan jag säga, vi hade så himla roligt! Jag fick fira med mina grabbar på juldagen istället :-)

Inser att det inte blivit många inlägg skrivna här under det gångna året.... men det är som det är med det, viljan finns men det blir liksom inte av..... Samma med pysslet.....längtar så efter att få tillbaka den passion jag tidigare hade, mycket saknad!

Not many posts on this blog the past year....just doesn´t seem to get around to write...same with the cards, I miss the passion I used to feel, I really hope it returns soon!

Tänkte jag skulle visa ett par Mini-pizzaboxar jag gjorde till jul

Made a couple of Mini pizza-boxes for christmas presents:Bilderna får tala för sig själva :-)
Pictures speak for themselves:-)

Tutorial finns HÄR, superenkelt att göra :-)

Ni kanske minns de små julkorten i förra inlägget... Jag tog med mig dem till jobbet. Det slutade med att jag hade en beställning på 31 st, två veckor innan jul! Blev ju så smickrad att jag inte kunde säga nej ;-)

I also got an order for 31 christmas cards, only two weeks before christmas. I was so flattered I couldn´t say no ;-)
Korten är 10x7,5 cm, ett CS räcker till 6 st så jag valde att göra 6 st i taget som var i princip likadana för att inte ledsna helt :-) Sen var det ju bara att bland några olika varainter till de som skulle ha dem. Största jobbet va ju att färglägga 31 motiv ;-) Som ni ser gjorde jag det enkelt för mig på några. Korten blev MYCKET uppskattade och jag fick en jätteboost till mitt självförtroende :-)

Size of the cards is 10x7,5 cm, you´ll get 6 out of a CS so I choosed to make 6 cards at the time. The biggest job was to colour the pictures, as you can see I made it easy for me on a couple of the motives. The cards were most appreciated and I got a BIG boost for my self confidence :-)

Önskar er alla en fortsatt fin nyårsdag!

Kramiz / Hugz!

Inga kommentarer: