onsdag 29 oktober 2014

Renoveringsbilder

Jag har ju vid nåt tillfälle lovat lite bilder från vår husrenovering. Nu har vi bott där sedan April i år och fått en hel del i ordning. Efter köket i somras gick både jag och sambon in i nån sorts "renoveringsvägg" och tänkte att vi inte ville ta tag i ett enda projekt till...... men nu, ett par månader senare så börjar det minsann suga lite i fixartarmen igen, härligt! Ska "bara" hitta tid nånstans också ;-) Det är ett tonårsrum som står på tur.

Men tillbaka till det jag skulle visa........ Precis när vi flyttat in så kände jag att jag ville fixa NÅT, i väntan på att vi skulle komma igång med det stora projektet kök/matrum/trapp. Man kan ju åstadkomma stora förändringar med bara färg och tapet :)

Vårt hus är perfekt när man är många och dessutom har ett gäng tonåringar. Det är stort, risken för att vi behöver trängas är minimal. Sist vi hade fest så var det 13 personer övernattande i huset....och det märktes inte!
Alla ungdomar har ett eget rum, jag har t.o.m fått ett pyssel/syrum i källaren och det finns två vardagsrum.
Ja, om jag nu ska komma till saken då! Det är det ena vardagsrummet jag tänkte visa nu, det som vi kallar för "lilla vardagsrummet", ett extra rum att hänga i helt enkelt. Där har ungdomarna haft filmkväll med kompisar och det spelas playstation där.

Före målning/tapetsering......


.....och efter.......

Helt annan känsla i rummet. Dock har jag sedan bilden togs bytt ut soffbordet mot en kista i mörkbrunt med svarta metalldetaljer, det ser lite snyggare ut tycker jag.

Finns även en öppen spis i detta rum, som man ser om man vänder ryggen åt den vita väggen, en av tre i huset faktiskt. Känns lite lyxigt :) (Fotot är taget före målning och för inflyttning också!)


Japp, det var det. Återkommer snart med mer fixat!

Kramisar!Inga kommentarer: