tisdag 22 mars 2016

Birds... again!

Nämen hallå! Dags att damma av den här bloggen lite....igen! Jag håller ju på med hur mycket som helst hela tiden :) Vet dock inte hur mycket folk läser på pysselbloggar nuförtiden, känns som att andra sociala medier tagit över. Man har Instagramkonton och är medlem i en massa grupper på FB, hittar inspiration på Pintrest mm. Så även jag!

Det är nästan precis ett år sedan mitt förra inlägg. Då hade jag gjort kort med fågel-motiv.... av en slump så har jag det nu också :) Denna gång har jag använt Tim Holtz crazy birds. Jag älskar dem, och så användbara. Superenkla, typiska "millis-kort"

Det första fick min pappa när han fyllde år nyligen. Presenten var ett fat med hemgjorda kroppkakor och lingonsylt. Han älskar nämligen kroppkakor men äter det inte så ofta :) Jag tror jag lyckades få till dem som min farmor gjorde dem när hon levde, har åtminstone fått indikationer på att de var goda :)


Det andra kortet fick min mamma som även hon har fyllt år nyligen. För att de ska matcha varann så blev det samma färg på fåglarna.... Nä det var inte med flit, bara råkade bli så, hihi. Jag gillar väl lila helt enkelt. De är för övrigt färglagda med akvarellpennor.


Det var allt för idag. Till nästa gång, ha det fint!


Inga kommentarer: