söndag 23 november 2008

Fara fram och tillbaka...
Söndag brukar oftast bl. a innebära att skjutsa ungar till olika aktiviteter. Så även denna söndag. Nu när det är lågsäsong för fotbollen så är det visserligen något lugnare, inga matcher att åka på. Eftersom båda barnen spelar fotboll blir det oftast match både lördag och söndag på sommarhalvåret och ibland är det ju en bit att åka också. Nu på vintern tränar de inomhus nån gång i veckan, utöver det så har Alex judo och Jocke sin streetdance.

Idag på förmiddagen var Rikard och jag duktiga och inhandlade mat för den kommande veckan, man sparar verkligen mycket tid på att planera! Tid att lägga på sånt som är roligare...typ scrapping och sömnad ;-) Det känns skönt att ha det gjort. Sen va det lunchdags innan Jocke skulle skjutsas till Slakthuset för sin dans, hem igen , då hann jag faktiskt göra ytterpärmarna till det första fotoalbumet. Den sidan med tidningstext är insida och den bruna med riddaren blir framsidan. Vad tycks? Lagom när jag gjort det var det bara att återigen sätta sig i bilen för att hämta hem sonen, som en timme senare egentligen har fotbollsträning. Förstår faktiskt om han inte orkar....Dessutom skulle Alex på jubileum med Judoklubben som fyller 40 år. Det hålls i Bowlinghallen så det blir lite bowling och hamburgertallrik för honom. Pust! Men dit skjutsade Rikard så nu kan jag sitta här o pysa vid datorn en stund :-) innan det är dags att laga middag.
Skönt med inrutat liv, inga problem med att välja vad man ska göra om dagarna......... ;-)
Imorgon är det måndag. Tjoho, ny vecka, nya möjligheter! Eller?

Ha det gott! Kram från mig!

1 kommentar:

Suz sa...

Åh det där blir spännade att se resultatet av! Jo,fara fram o tillbaka det är jag expert på! Ingen vila ingen ro bara slita bara gno! Vill inte att helgen ska vara slut för lite vila är det trots all;0). Kram suz