söndag 27 september 2009

Scrapträff och DT-uppdrag!

Oj va skoj jag haft! Igår var det Scrapträff på Mixen i Nyköping och det var så himla kul och trevligt! Tack tjejer för en toppendag! (Och ja, jag är precis så knäpp som jag verkar men det får man stå ut med....pratar för mig själv och härjar runt...) Det fanns 3 st utmaningar att delta i. En kort- en LO- samt en alterutmaning. Jag började med kortet och var helt inställd på att hinna alla. Vaddå, man hade ju typ 6 timmar på sig! Hahaha, men som ni förstått vid det här laget så är jag ju värsta tidsoptimisten så när det kom till kritan hade jag drygt en timme på mig att göra LO:n och alterutmaningen var ju bara att glömma. Turligt för mig så förlängde Mia tiden för Lo:n så jag fick lite mer tid till den. I allafall, detta var vad jag åstadkom

Ett höstkort! Har använt mig av Maja Designs nya höstpapper, de är verkligen helt underbara!! Blommorna är några ylleblommor jag hittade i butiken, jättetuffa tycker jag! Stämpelmotivet lånade jag av min syster, Jenny. Jag är helt ok nöjd! =) Ska skicka kortet till någon jag tycker mycket om men inte träffat på länge.

Så till min LO

Det blev en liten egotripp! De enda foton på mig som jag tycker är lite kul och som är tagna flera vid samma tillfälle. Minns inte vad bakgrundspappret heter, men köpte det på Mixen såklart.

Man skulle kunna tro att man fått nog efter att ha suttit och pysslat hela dagen, men när jag kom hem rev jag ur och städade bland alla pyssselsakerna! Saknar nämligen en av mina dies till Apricot-alfabetet och trodde den skulle komma fram om jag gick igenom allt.......men näää den finns inte :( Hoppas det går att få tag i den nånstans då... Sen pysslade jag lite också :) Barnen höll på med sitt och tog ingen notis om mig ändå ;)

Jag har ju den stora äran att vara medlem i Mixens Design-Team. Fick i uppdrag att göra något av dessa julpapper. Maja Design Juletid, "Endast Tomten" och "Julkort"


Först hade jag ingen aning om hur jag skulle gå till väga. Så synd att skära i dess fina, samt så är det kanske inte vad jag skulle valt i normala fall. Men till slut så blev det så här. Det första kortet har jag använt pappret som heter "Tomten". För många dekorationer verkade överflödigt på det tycker jag.



På nästa kort är det då det andra pappret som är använt. Det är uppdelat i 4 st julkort.



Av resterna fick det bli en liten ask!

Ja det var allt för nu. Har egentligen lite sytt att visa, för det är ju vad jag gjort senaste veckan.... men det får bli nästa gång. Nu ska jag försöka ta tag i hemmet och sen är det tajm att åka till Södertälje och kolla fotboll!
Kramkram!

11 kommentarer:

Suz sa...

Hej tjejen! Tack för igår! Så skitkul vi hade,ville inte att dagen skulle ta slut:(
Men du... Herre jösses vad du pysslat! Du är ju värre än mig...hi,hi
Så fina grejer och julkorten underbara!
Stor kram o kör försiktigt

Bettan sa...

Oj vad du har gjort grejer!!!! Fina julkort och askar. Ja, det är nästan så att man kan se tomten runt hörnet.......

Kram "moster"

Tussemaja sa...

Men så mycket du fått gjort! Gillar julkorten och asken är ju så söt. Tycker du ska vara nöjd med vad du gjorde på träffen. Själv påbörjade jag typ 4 eller 5 saker men blev inte klar med någon. Men som alltid lika kul att vara på scrapträff.

Elli sa...

Så söt!

Annacarin sa...

Hejsan! Hörde om scrapträffen även hos suz... ni verkar ha så himla kul! OCH vad du har pysslat!!!
Så snygga grejer.. proffs!
Stod och tittade på de höstpapperen och julpapperen, köpte höst och de andra julpapperen från maja... ska sätta tänderna i dem! MOHAaHAaa!
Kram Annacarin

TinaStina sa...

Hej vännen!

Jaaa... det var jättemysigt igår! Och lite knäpp är du ju men jag börjar vänja mig :D Superfint kort gjorde du och LOn blev också jättebra även om du hade lite tidspress på dig... hahaha!

Skitläckra julkort och nu blev jag sugen på att göra ett trishutterkort igen. Du vi kanske ses nästa tisdag då?

Kramar!
Tina

Mia sa...

Tack själv för igår! Alla har ju varit så positiva & jag blir så himla glad. Jättefina grejor du gjort av majas julpapper! Ser fram mot att få in dem på min blogg.
Kramizar//mamu

Lena sa...

Vilka fina saker du gjort Millis. Maja pappren är bara för fina! Läckra färger och dekorationer du använt. Korten är så fina och den lilla asken är jättesöt. Ha en bra vecka. Kram Lena

Nina sa...

Halloj :)
Ja, visst var det trevligt igår. Dina saker är jättefina ju.

Vet inte om du kommer ihåg det ens, men för länge länge sen fick jag ett award av dig, nu ligger det äntligen ute i min blogg *s*

Ha det jättebra och hoppas att vi ses snart igen

Kram

Mi-Marie sa...

Hej!
Vill oxå tacka alla er för igår!
Supertrevligt!
Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag o Nina kommer till er o pysslar.

Kram.

Anonym sa...

Hej vännen!

Vad mycket fint du gjort sen sist!
har inte hunnit blogga runt så mycket, men försöker ta igen lite nu!

Jättefina saker. Får nog göra några askar till julmarknaden... rätt vad det är så är det dags.

Stor kram