tisdag 13 oktober 2009

Halloween-kort och en liten tävling!

Hej kära vänner! Ja jag är visst inte så himla pysselaktiv för tillfället.... Viljan finns men har lite svårt att få ihop tillvaron, precis som många andra! Min förhoppning är att det blir bättre :)
Har ju massa saker att se fram emot denna vecka. På fredag kommer "mina tjejer" på middag, det ska bli så himla skoj och resten av helgen har jag besök av världens bästa Tessa, det va så längesen vi sågs och jag längtar!! Hur ofta har man tillfälle att umgås helt själva utan ungar och annat? ;) ;) Kanske klämmer vi in lite pyssel.....
Jag har gjort ett ganska enkelt Halloweenkort. Brukar inte direkt fira det, men kul att få pyssla med tema :) Materialet kommer från Mixen. Kika in där, det har kommit massor med nya roliga saker! Bl. a Tim Holzt-grejer och även en MASSA roliga papper. Man blir ju helt tossig av allt fint som finns :)

På tal om Mixen och Halloween! Du missar väl inte att det pågår en tävling med det temat på Mixens Blogg? Gör ett alster, vad du vill, ett kort, alter, LO. Du har till den 25 oktober på dig, gott om tid ;) och två st vinnare får ett presentkort på vardera 100 kr att använda i fysisk butik eller webshoppen!

Oavsett du vill delta eller inte, tipsa gärna andra om tävlingen, vore kul med många bidrag!

Ha en bra dag! Kramizar!!

8 kommentarer:

Suz sa...

Åh ,vad läskigt kort! Härliga färger,som sagt kul med tema. Jag är inte så förtjust i halloween men kanske skulle ta och göra ett skrämmande kort eller nått.
Kram Suz

Gertrud sa...

Hejsan svejsan, vilket busläbbigt kort. Det är härligt och visst är det kul med olika teman. Du har lyckats. Jag önskar dej en rolig helg, jag ska till Göteborg och träffa Lena. Så vi får en härlig mässlördag. Kram från Gertrud

Linda sa...

Hej hej!
Nu har jag äntligen gjort mina Kaos kort som svar på det Kaos kort jag fick av dig!
Bättre sent än aldrig. Hoppas att du inte tror att jag glömt bort det =)
KRAM

Lena sa...

Det är ett snyggt kort du har gjort.Härliga höstiga färger. Är inte heller så förtjust i Halloween och brukar inte göra några kort till den helgen. Låter som om du har en mycket trevlig helg framför dig. Hoppas du hinner pyssla lite med. Ha det kram Lena

Linda sa...

Vad gullig du e!
Hoppas att mottagarna bli glada =)
Vilket häftigt halloween kort du gjort! Det e nog den typen av kort jag ALDRIG gjort, kanske för att vi inte firar det speciellt. Jag och sambon firar nått annat istället. Den 1:a november så har vi årsdag. Denna gång firar vi sju år tillsammans =)
Ha det toppen kära du!
KRAMAR i massor

Erica sa...

Wow ditt Halloween kort är jätte häftigt. Riktigt spooky. Härliga färger och snyggt gjort.

Jag skall sätta mig och göra ett till, till tävlingen. Det var kul nu när man har börjat :)

Kramar Erica

TinaStina sa...

Scary kort! Pappret var ju skitcoolt. Måste nog hälsa på Mia snart och shoppa lite... Ha så himla kul i helgen!

Kramar!

Tussemaja sa...

Spooky kort i de rätta halloween-färgerna.
Apropå scrapträffarna på tisdagar så kan jag nog komma, i alla fall varannan vecka.