lördag 31 oktober 2009

KAOS och en hög med födelsedagskort!

Hej på er! Hoppas ni har det bra i höstmörkret! Personligen så avskyr jag verkligen den här årstiden och tillsammans med allt annat som hänt i mitt liv de senaste månaderna blir det inget bra..... Men! Eftersom jag i grunden är en positiv person så försöker jag göra det bästa av det mesta, vad annat kan man göra? Det hjälper ju verkligen till att ha så många underbara fina vänner och andra människor omkring mig!
På tal om det så har jag fyllt år i veckan.....jag blev 27...IGEN!!!! Måste ju visa vad som landat i min brevlåda! Det här fina kom från Tina, tack vännen du lyste upp en grå dag!

Nästa kort fick jag av Mariella på mitt jobb, hon skapar också litegrann, men är väl kanske inte lika besatt som några av oss andra.....Duktig är hon i alla fall! Inuti satt en TIA-lott med hopp om storvinst.......

Nr 3 kommer från Suz. Sååå underbart kort och det stod fina ord skrivet inuti..... Tack till dig med vännen, dito!

Som om detta inte var nog kom det ytterligare ett handgjort kort, från Jenny! Jag gillar verklgen stämpeln, cool! Kanske kan få låna??

Jag är jätteglad för dessa fina alster, det är verkligen speciellt att få något nån annan gjort med tanke på mig :) :)

Sen har jag fått en KAOS också!!! Den kommer från Mia. TACK!!! Jättekul idé med godis, som man faktiskt kommer åt eftersom skivan bakom är utdragbar :) :) MUMS! Detta är min 3:e KAOS, jag har hittills bara skickat vidare tre st så jag får fundera på vilka som ska få kommande 6......

Tjusig va???

Vet inte om nån kommer ihåg, men för länge sen, typ när min blogg hade premiär och sen med några mellanrum framåt började jag på bebisalbum till mina grabbar. Det går ju lite långsamt...men nu har jag beslutat att försöka komma igång med dom igen. Scrappar på 12x12 vilket inte är såå lätt, dessutom med gamla bilder som har varierande kvalitet. Men jag tänker att de kommer uppskatta att ha dem ändå, oavsett bildkvaliteten. Har gjort en sida til 14-åringens nu men det visar jag i nästa inlägg!

Upptäckte också att jag snart firar 1 år som Supermillis och räknaren går stadigt mot 5000 besökare....Det måste väl firas på nåt sätt....Hm, ska klura på det lite :) :)

Ha en toppenlördag, nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i duschen sen väntar dagens bestyr. Hinner nog med lite pyssel också :)

Bamsekram!

8 kommentarer:

Suz sa...

Hej hopp! Du är en lite knäpp 27-åring ;)Det vet väl alla,hihi. Så fina kort du fått. Ser i fram emot se mer i bebisalbumet. Grattis till 5000 besökare!
Ha en skön helg och skräm ingen i helgen ;)

Kram Suz

Lena sa...

Nu ser jag att jag glömt något....Grattis i efterskott Millis. Bättre sent än aldrig. Hoppas du har en solig och bra dag idag. Stor kram och än en gång Grattis. Kram Lena

Gertrud sa...

Grattis i efterhand och så glad du kan vara som fyller 27 varje år. Så fina kort du har fått, jag har en speciell hylla för fådda kort. Det är så roligt för man vet hur mycket jobb det ligger bakom. Ha en bra helg. Kram Gertrud

Viddan sa...

Stort grattis i efterhand! Hoppas du kan ha en skön helg! Kram, lena

mia sa...

Kramiz & trevlig helg!!
Kommer i morgon med present & förväntar mig gott fika!
//mamu

Nina sa...

Grattis på födelsedagen (i efterskott)
27 är den bra ålder, den har jag också fyllt några gånger. Jag har sagt till min Emelie, som är 12, att hon får bara fylla 11 och inte mer eftersom att jag är 27*asg*

Ha en trevlig helg.
Kram Nina

TinaStina sa...

Hahaha... 27!!! Jag har i alla fall fyllt 30... Får väl göra som min mor när hon ville verka yngre för länge sedan. Hon sa att vi barn var 3 och 8 när vi i själva verket var 13 och 18. Hon tyckte det var en ok vit lögn att dra :)

Grattis till alla fina kort och all uppvaktning och dina snart 5000 besökare. Inte illa!

Massor med kramar!

Nina sa...

Grattis i efterskott!!!
Jättefina kort du fått.
Och grattis till 5000 besökare också!
Hoppas vi ses på tisdag!

Kram kram
Nina