söndag 15 november 2009

Egen bakgrund och födelsedag!

Eller vad man nu kallar det....idag är det på dagen ett år sen jag skrev det första inlägget här! Så liten födelsedag är det väl...?

Jag har haft en riktigt skön helg! I fredags var jag på höstfest med yngsta killens klass, det var knytis och det blev en riktigt mumsig buffé av alltihop. Satt där och pratade med an annan mamma som jag har bra kontakt med och då kom vi på den ljusa idén att åka ner på stan och ta ett glas vin (eller två...) efter festen! (mina ungar är hos sin pappa nu )Sagt och gjort, vi intog "Fika" och hade en kanontrevlig kväll! Det är ju de spontana sakerna som ofta blir de roligaste! På lördagen blev jag hämtad av min jobbarkompis Moa och hennes kille. Vi åkte till gymmet och tränade lite och var duktiga, därefter en stund i bubbelpoolen samt lunch och fika på stan. Det är faktiskt så man ska spendera en lördag egentligen, ingen stress inga måsten, bara mys (ja visst, man kan ju pyssla också)! Kände mig otroligt nöjd och tillfreds efter det ;-)

Idag kom jag igång lite sent, men jag var väl fortfarande kvar i lugnet antar jag. Började på ett kort som barnens farmor beställt och ska skicka till sin svägerska i Norrland. Inte klar än dock. Har tagit en rejäl långpromenad i dimman tillsammans med en kompis, tror vi var ute nästan 2 timmar!

Som jag nämde i ett tidigare inlägg håller jag på med ett litet projekt, kan avslöja att det hänger ihop med att jag firar 1 år här samt snart 5000 besök! Nåt litet kalas ska vi väl ha!? Återkommer om det..... Men jag kan visa en egen bakgrund som jag gjort, det är ju jättekul! Vad den ska användas till får ni se senare ;-)

Ja visst, nån liten miss har jag gjort, men är det handgjort så är det :) och det kan man ju dölja med dekos senare! Annars är det Distress Ink, vintage photo och peeled paint jag använt samt clearembossat fjärilen. Lite vintage-känsla ville jag ha och det tror jag att jag lyckades bra med. ;-)

Hoppas ni alla har en riktigt skön kväll!
Kramizar!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till 1 års-jubileet!! Såååå vackert bakgrundspapper, ska bli kul att se vad det blir!!

Kram

Nina sa...

Grattis på ettårsbloggdagen =)
Det låter som du haft en superskön helg!
Bakgrunden är kanonfin!!!!! Du har verkligen lyckats med att få den vintage tycker jag =) Ser fram emot att se vad det blir för kort av den.
Ses på tisdag!
kramar Nina

Bettan sa...

Ja, du har gjort ett jättefint papper. Gillar färgerna, lite "murriga". Spontana saker är alltid kul, Var det gott vin på "fika"? Ha en fortsatt skön helg.
Kram "moster"

Lena sa...

Snyggt bakgrundspapper och grattis till ditt ettårsbloggande! Ha en bra vecka. Kram Lena

Gertrud sa...

Det ska bli spännande att se vad du ska göra med detta ursnygga papper. Ha en bra vecka. Kram Gertrud

Linda sa...

Grattis till 1 åringen!
Visst e det kul att göra egna bakrundspapper?
Man kan göra så mycket!
Verkar som om helgen har varit kanon!!!
Massvis med kramar
Linda

Suz sa...

Halloj! 1 år vad tiden går! Gud va snygg bakgrunden blev,det ska bli kul och se vad det blir mer på det.Gillar fjärillen,har jag en sån? Ha ha ha!
Härligt att helgen varit mysig. Hörs snart
Kram Suz

Annacarin sa...

Men vad snyggt det var, svårt att tro att det skulle vara hemmagjort! Vad duktig du är!
Långpromenader är sköna, särskilt när man kommer hem och ken ta en kopp kaffe eller två...
Ska bli roligt att få se vad det blir av ditt hemgjorda paper.
Kramar, Annacarin

Annacarin sa...

Hmmm papper skulle det ju vara

Mia sa...

Blev ju verkligen läckert :)!!
Ser fram mot resultatet.
Verkar som om du har haft precis en så´n helg som du behöver!
kram//mamu