söndag 13 december 2009

Härligt vit Luciamorgon och ett nytt kort!

Oj, idag blev man ju nästan lite bländad av allt det vita när man tittade ut! Ett tunt lager med snö! Jag är egentligen inget fan av snö, men nu känns det bra när det lyser upp lite. Härligt! Om man kan få önska sig nåt mer vore det lite sol.....

Den här helgen har jag som vanligt haft fullt upp. I fredags kväll bakade jag pepparkaksmuffins till en hel armé. Alex fotbollslag ska sälja bröd utanför ICA idag och då får mammor och pappor ställa upp och baka. (fast grabbarna får såklart själva stå där och sälja) Hoppas försäljningen går bra, de sparar pengar till en cup i Helsingborg i sommar.

Efter bakningen var det ju IDOL-final! Jag säger bara...EEEEERIIIK!! Han har ju varit bäst hela säsongen så inte mer än rätt att han vann hela klabbet!

Igår spenderade jag hela förmiddagen på Mixen och gjorde mina julkort, sent omsider. Saknas fortfarande lite dekos på ett par så jag har inte fotat dem än. På eftermiddagen en tur till IKEA i Linköping, där inhandlades några julklappar och lite annat smått till mitt hem. Är inte riktigt färdiginredd ännu, det tar sin lilla tid och kostar ju pengar också. Helt galet, jag har redan bott i mitt lilla radhus i 4 månader nu. Tiden rusar! Jag trivs verkligen med lägenheten och känner att det var ett bra köp, helt klart!!

I veckan som var gjorde jag ett beställningskort. Det skulle vara lila och det skulle finnas änglar med......... Har gjort ett kort som inte är typiskt mig den här gången =) Fast kanske lite ändå..?

Motivet har jag fått av gulliga Lena. Glitterlim och 3-D lack på Hängelflickans vingar.
Ängelpappret i bakgrunden kommmer från Papirdesign och finns att köpa/beställa hos Mixen, precis som övriga dekos!Det var allt för nu! Denna Luciadag ska jag vara så rolig och åka och jobba......En massa utskick och julklappar till kunder över hela världen som ska förberedas och skickas så lika bra att ägna sig åt det när inget annat stör.....Känns lite motigt just nu men det kommer kännas bra i morgon bitti när jag kommer dit och det mesta är klart!
Avslutar med en bild på en gullig tomtenisse......(d.v.s min, men han är lite svårfotad dock) Var ju och såg ett underbart fint luciatåg i torsdags! Önskar er alla en bra dag! Kram!

Ps. Missa inte skissutmaningen på Mixens blogg!Ds.

3 kommentarer:

Gertrud sa...

Jag önskar dej en mysig Luciadag. Visst finns änglar. Kram Gertrud

Lena sa...

Vad vackert ni hade det i morse. Så fint var det inte här. Hoppas att din Lucia och adventshelg varit bra. snyggt kort i härliga färger du gjort. Ha det gott. Kram Lena

Suz sa...

Hej! Vad fint kort,jo lite typiskt dig och ändå inte på nått vis;)
Hoppas du haft det bra i helgen. J är så söt tomte ,kan tänka mig att han gjorde succé.

Kram