söndag 7 februari 2010

Segsöndag, 15-års-kalas och mer Gorjuss

God kväll! Idag är jag faktiskt lite småtrött måste jag erkänna......Var ju på tjejträff igår och vi hade så himla trevligt! Jag är verkligen priviligerad att ha så fina vänner som dessa, helt underbara! Just det här gänget har jag lärt känna som vuxen, vi jobbade tillsammans under ett års tid ungefär, och det är snart 6 år sen jag slutade på den arbetsplatsen, men vi har fortsatt att träffas några gånger om året och jag ser verkligen fram emot det varenda gång! Det blev fantastiskt god mat, värdinnan hade lagat 3 rätters och sen spelade vi frågespel och drack vin och skrattade så tårarna rann till nattakröken. Låter inte så hippt kanske... ;-) men vi trivdes =)

Var ju lite seg i starten idag men till slut uppbådade jag kraft att baka lite som jag skulle ta med till barnen och deras pappa för vi har nämligen firat äldsta sonens 15 årsdag! Hela tjocka släkten var där och det är ganska många barn i familjerna, så himla mysigt! Tänk att min lilla pojke har blivit så gammal...(nu låter jag som mina föräldrar gjorde...) märkligt är det med tanke på hans mammas unga ålder... dvs 27 år ;) Han fyller egentligen på tisdag, så då blir det ett litet kalas till =)
Har ett par alster att visa också, gjorde ett flaskkort till gårdagens värdinna som hon självklart fick på en flaska då =)


Inte så värst avancerat, men det behöver det sannerligen inte vara för att bli uppskattat =) Jag är lite småförälskad i de underbart fina Gorjuss Girls-stämplarna, använde en sån på kortet i förra inlägget också samt på detta.....

Tror det kallas för staffli-kort?? Något dålig fokus, jag har fotat med mobilen. Det är 3-d lack på vingarna, lite svårt att se på bilden. Detta är också ganska enkelt men jag hade inte så mycket tid på mig att göra det och som jag sa, det viktigaste är att det blir uppskattat och det blev det!

Nu ska jag passa på att slappa lite, det är ju som bekant Måndag i morgon, det betyder jobbdag för min del.

Ha det gott därute i världen!

Kramizar

8 kommentarer:

Tussemaja sa...

Det behöver inte vara så hippt för att vara trevligt :) Förstår att etiketten blev uppskattad. Tycker den är fin.
Visst är det konstigt att barnen blir äldre när man själv har stannat på typ 29?! :)
Har suttit och sorterat typ hela helgen, men nu är jag klar. För en stund i alla fall :)

Bettan sa...

Hej och go´kväll! Ja nu är dom snart större än "oss", tonåringarna. Gratta Alex från oss onska honom en jättetrevlig dag!
Kram "moster" med familj

Therese Fredriksson sa...

Vad mycket fint du hunnit med på sistone. Och jag har inte alls hunnit (läs: orkat) med att kommentera... Har precis slutat amma och är trött hela tiden. Finns det några hormorner som jag inte får längre kanske... Kram kram

Suz sa...

Så fint! Vad du grejat,massor! Om den gossen är 15 vad är då han gamla fröken;)??? Lastgammal! Krama honom från mig om du får.
p.s duktig mamma som fick barn så tidigt;)

mia sa...

Jaa du gumman....
Inte konstigt alls att han börjar hinna ikapp dig, du är ju nästan ifatt mig ju!!;)
Jättefina grejor du gjort, men det är ju också som vanligt eller hur!?
Kramiz//mamu

Gertrud sa...

Så fina alster du har gjort. Flaskkortet är verkligen inte enkelt. Hur fint som helst. Det andra kortet är super, söta stämplar. Ha en bra vecka, kram Gertrud

Britt-Inger sa...

Härliga alster du gjort :) Länge sen man gjorde flask kort. Härliga färger på kortet och det blev läcker effekt av M.S puncharna som vi gillar eller hur??
Ha en bra tisdag.
Kram, Britt-Inger

Anki sa...

Jättefina kort och ja - den vikning du gjort kallas för staffli - eller easel på engelska.

Ha en härlig vecka! Anki