onsdag 24 februari 2010

Kort-ask

Trots allt tjatande om snö, vill jag ändå uttrycka en åsikt.......Jag är sååå trött på snö, kallt, och trånga gator!!!! Vill ha vår nu, riktig vår! Slippa tjocka jackan och skrapa rutor på bilen och skotta bort vallar som lilla traktorn lagt utanför min entré. Så, tack, nu ska jag inte gnälla mer om snön. =)

Påbörjade för ganska längesen en kort-ask som jag gjorde färdigt på pingel-träff igår. Lite höstkänsla över pappren från Maja-design, men jag gillar dom massor.

Så snyggt stämpelmotiv som Lena skickat mig. Aj löööve blomman från Storyteller, köpt på Mixen. Köpte de helvita eftersom man lätt kan färga dem i den färg man vill =). Lite pärlband i grönt och orange istället för blad fick det bli denna gång.

Sen har jag nåt tråkigt att berätta också. Idag blev dagen då min älskade lilla katt, Tisse, fick somna in. Han blev 19 år gammal, det är enligt vetrinären en ganska aktningsvärd ålder på en katt så han har verkligen levt ett långt och bra liv. På senare tid har han blivit sämre, dåliga njurar och krampanfall så det var det bästa för honom. Det var inte så sorgligt att se honom somna som jag trodde, bara fridfullt, men det var hemskt konstigt att komma hem ikväll och inte bli mött i dörren som vanligt. Det lär ta tid att vänja sig.

Det var allt från mig idag, önskar er alla en bra onsdagkväll.

Kramizar!

5 kommentarer:

Tussemaja sa...

Kort-asken är så snygg! och den där klockstämpeln är en ha-sak :)
Med tanke på åldern på Tisse förstår jag att det känns "bra" men så klart det kommer vara annorlunda. Han har ju ändå funnits hos er en lång stund. Ha det bra! Kram!

Nina sa...

Asken är sååå fin!
Stor kram till dig!!! Förstår om det blir tomt utan Tisse, men han har det nog bra i katthimlen... Och 19 år... det är inte dåligt det =)
*kramar om*
Nina

Britt-Inger sa...

Så himla läcker modell detta är..Jätte snyggt!!!! Måste testa, som allt annat;);)
Ha en trevlig helg!
Kram, Britt-Inger

Suz sa...

Hej min vän! Lilla tissen är i katt- himlen och njuter nu! Men vilken fin ask du gjort skit snygg och du har fått till det så snyggt med detaljerna.
kram Suz

TinaStina sa...

Mmm... gillar verkligen den där asken. Har ju haft förmånen att se den live och den är ÄNNU finare då!

Är också urless på snön. Körde nästan fast idag. Skitsnö, skitsnö, skitsnö.

Kramen!