måndag 1 mars 2010

Påskägg

Hejsan och god kväll! Då har en ny vecka börjat igen och det innebär kanske även nya möjligheter? Jag har idag blivit med hund för två veckor framåt. Mina föräldrar har packat väskorna och för att åka till Thailand och fira min fars 60-årsdag, så då får vovven bo hos mig. Hoppas att det går bra, han undrar redan om han verkligen ska vara här, och ligger innanför ytterdörren och väntar på Husse och Matte. Väldigt bra för mig ur den synvinkeln att jag måste ge mig ut på promenader vare sig jag har lust eller inte! =)

Om en månad är det redan påsk och det är också temat på månadens utmaning på Mixens blogg! Jag altrade ett påskägg, vilket inte var det lättaste, eftersom jag valde att klä det helt i papper. Man kan ju i stället måla det med akrylfärg om man vill, och sedan dekorera. Allt material finns självklart hos Mixen.
'
För övrigt är det fullt upp just nu, en del syjobb som ska vara klart inom kort, bl a 2 st ganska stora fodrade hissgardiner och en lång klänning till en tjej som vid dopet av sin dotter också ska gifta sig. Lägger säkert in nån bild på mina projekt =) Har ju tänkt hinna pyssla nånting också =) men det är inte prio ett för tillfället.
Nu önskar jag en trevlig måndagkväll!
Kramizar

6 kommentarer:

Lena sa...

Vilket supersnyggt påskägg du gjort Millis. Tänk att få ett sånt fyllt med godis, mums! Trevligt med hundsällskap med. Ha en bra vecka. Kram Lena

Hanna sa...

Hej!

Underbart påskägg!!!
Så läckert att klä in det helt i papper, och spetsten och blommorna var superfina detaljer.
Du är otroligt duktig!

Ha en bra vecka!
Många kramar från Hanna

Viddan sa...

Oj, vad fint! Jag klär och gör oxå påskförpackningar/ägg just nu... jättekul!
Kram, Lena

Gertrud sa...

Jättesnyggt påskägg, du har gjort ett läckert jobb. Fina dekorationer och som Lena säger : fylla detta med godis = Mums! Lycka till med alla dina projekt, ska bli kul att få se framöver. Kram Gertrud

Suz sa...

Åh,vad fint ägg! Jag såg det hos Mia. Det är ännu finare i verkligheten ! Det var så roligt att träffa dig i går.
Ha det bra och kram Suz

Maria sa...

Läckert ägg.
Att måla var en toppenide, vet att det är svårt att klä med papper, men du har lyckats fint.

Många fina saker att titta på här.

MAria