söndag 21 mars 2010

Tröttsöndag och några kort

Idag har jag verkligen inte gjort NÅT! Hade en fullspäckad lördag med en liten shoppingtur på stan, firande av mina föräldrar som båda fyllt år varav pappa fyllt jämt. Dagen avslutades med rockshow, "Trevligt att rockas" och trerätters tillsammans med några vänner. En show som på ett skämtsamt sätt tog oss igenom rockens historia med lokala förmågor, så himla duktiga! Tänk om man kunde sjunga.....Vi hade hur kul som helst och vi hade sååå ont i magen av allt skratt när det seeeeent på natten var dags att gå hem. =) Inte så konstigt att jag är trött idag kanske.....

Har några kort att visa! Först ut ett "Swing-card", hittade inspirationen hos Maria och hon har även gjort en jättebra beskrivning. Papper från Graphic 45, köpta hos Mixen. Kortet fick min mamma.

Nästa kort fick min pappa, även här papper från Graphic 45. Gillar dem massor! =) Ganska enkelt och inte så mycket dekos men klock-pappret är så fint i sig självt. Är också väldigt förtjust i min nya månadsstämpel från Inkido, även den köpt på Mixen =)Mina grabbar var och gratulerade sin kusin på 9-årsdagen igår också, jag hade gjort detta kort:Nu ska jag återgå till soffläge, känns som om det blir tidigt i säng idag!=)
Kramizar!

6 kommentarer:

Nina sa...

Så mycket fina kort du hunnit med, svingkortet blev ju bara SÅ läckert!!!
Hoppas vi ses på tisdag!
kram Nina

mia sa...

Ja, vi tackar så mycket för underbara kort & uppvaktning, både pappa & jag!!
Kram//mamu

Maria sa...

Hej.
Wow så fina kort du gjort.Är barnsligt förtjust i klockor och ditt swingkort blev ju bara fööööör läckert.
Kram Maria

Therese Fredriksson sa...

Superfina kort allihop och passande till sina ändamål. Snart är det tisdag =) Kram

Suz sa...

Åhhhhh! Vad fina vad du har varit produktiv. De är så fina allihopa .
Stor kram Suz

TinaStina sa...

Jättekul att se svingkortet helt klart! Det blev ju toppenbra! Gillar även kortet till din pappa med klockorna (älskar klockor just nu) och kortet till kusinen är precis sådär killigt som det ska vara i den åldern. Häftigt med halsbandet/hänget på honom!

Kul att helgen blev lyckad! Då får man ju ta en och annan dag off, eller hur :)

Kramen!