lördag 27 mars 2010

Borttappat: Inspirationen och lite "nu jäklar!"

Hej på er! Grå lördag idag. Sitter här med en kopp kaffe och funderar över livet i största allmänhet, grabbarna sover sin skönhetssömn, det verkar gå åt en del när man är i tonåren resp. på väg mot tonår.

Jag undrar om nån sett till en vilsen inspiration som inte hittar hem....? Har tappat bort min nämligen, viljan att skapa finns, men det blir liksom inget! Visst, det är ju så att ibland kommer det annat i vägen, som LIVET.
Mycket av energin går åt till jobbet nu, vi ska vara med på en stor mässa i München om mindre än en månad och jag är "spindeln i nätet". MYCKET att tänka på och är livrädd att missa nåt viktigt..... men samtidigt är det ju jättekul att jobba med det, jag gillar att ha lite press, det brukar sluta bra! Ska själv åka ner dit ett par dagar också, det ska bli spännande att se vad det är man varit med att planera och genomföra.

I veckan som gått har jag inte pysslat ett dugg. Jag funderar och vill men jag kan f-n inte komma på nåt bra! Istället har jag bowlat, tränat, och haft trevligt besök av tjejkompisar, så det är inte så att jag bara sitter och glor, men jag behöver skapa för att överleva!

Tror ni pyssellusten återkommer om jag röjer i det här....?

Det finns väl en chans att den gör det, hahaha, vem kan få ihop nåt bra när man inte ens ser vad det är för grejer?? Jag har lovat att göra ett födelsedagskort som en kompis ska ge bort, jag har ett DT-uppdrag att ta itu med och några födelsedagar i min närhet att knåpa ihop saker till. Det är väl helt enkelt så att jag får börja i en ände och se var jag hamnar! =)

Nog med gnäll från mig! Det är bara jag som kan göra nåt åt saken!

Ska försöka bli en bättre kommenterare än jag varit på sistone också, det lovar jag.

Ha en bra lördag alla! Kramizar!

6 kommentarer:

Maria sa...

Ett kreativt kaos fåt vi hoppas du har.

Själv städar jag lite i köksskåpen och det är otroligt va saker jag har hittat där !!!!!

Lycka till

Maria

Nina sa...

Du får städa upp och komma och pyssla på tisdag så får vi försöka inspirera dig och få tillbaka ditt jävlar anamma... =)
Hoppas helgen blir bra ändå!
kram Nina

Suz sa...

Härligt! Kul att se att fler har kaos;)Börjar du städa så lossnar det,det är jag säker på.
Kram på dig.
Suz

Bibbi sa...

Jag har lusten men får inte heller till något. Nu när jag fått ett bord att hålla på med det här. Vad gör man åt det.Kram

TinaStina sa...

Jo du... ibland attackerar livet värre än någonsin och oftast när man minst anar det eller är det minsta beredd på det. Vissa saker får man bara lägga åt sidan då och man vet ju att inspirationen kommer tillbaks till slut.

Hoppas vi ses på tisdag vännen!
Bamsekramar!

mia sa...

Allt ordnar sig till slut! Det vet du ju. :)
Ser fram mot ditt inspirationbidrag till nästa månads utmaning!
massor med kramar //mamu