lördag 3 april 2010

Påskpyssel =)

Hej på er! Hoppas ni har en underbar påskafton! Här har solen lyst från en klarblå himmel hela dagen, jag passade på att sola nosen lite så ansiktet har fått en något annan nyans än det bleka livlösa som var innan....mer åt det skära hållet nu ;) Om man sitter i lä så värmer den gott!! Känner verkligen hur jag får påfyllning i energiförrådet, helt klart välbehövligt! Till min stora glädje hade lite inspiration infunnit sig i morse när jag vaknade också! Jag hade en idé om ett par canvastavlor som jag ska ge bort i födelsedagspresent till en kille. Skuttade upp ganska tidigt och vips! 2 timmar senare hade jag åstadkommit de här:
Tavla nr 1....

Ett par detaljer....

Å tavla nr2.....

detaljer på den.....

Grundmålade canvasarna med svart akrylfärg utspädd med lite vatten för att få en lite ojämn effekt. (det syns nog inte så bra på bilderna) Fotona har jag googlat fram, sökte på "New York". På båda har jag lekt lite med Tim Holtz minimasker, väldigt försiktigt dock, jag är inte riktigt kompis med maskerna än.... Pilarna och stjärnorna är grungeboard embossade med "galasvart" embossingpulver. Kedjorna hade jag in min "att-göra-smycken-med-låda" och klockan är utklippt ur ett papper från G45 och lite sotad med svart Distress Ink. Nyckeln köpte jag när jag var på Formex, den finns hos Mixen också. Petade även dit lite rött bling för att få en liten färgklick.

Jag har ju såklart en idé om var mottagaren kan hänga tavlorna, därav denna stil på dem. Jag är helt övertygad om att han kommer gilla dem.

Ha en bra kväll!

Kramizar

9 kommentarer:

mia sa...

Åhhh... suck! Vilka fina tavlor!
Nu vet jag vad jag vill ha nästa gång jag ska önska mig nå´t!! :)
ses i morgon!! kram //mamu

Linda sa...

Wow vilka läckra tavlor, hoppas att mottagaren blir glad!
Glad påsk på dig!
Kram Linda

Bettan sa...

Jättefina!!!!
kram "moster"

Maria sa...

OMG så läckra.
Gillar detaljerna mycke.
Masker är roliga saker att leka med:)

Maria

Therese Fredriksson sa...

Shit så läckra. Du är verkligen superbra på att göra tavlor. Hur fina som helst och vilken kul present!!!! Fortsätt med det.
Kram Tessan

Suz sa...

WOW vad fina! Roligt att göra lite annat än kort,det är ju lätt att man snöar in på det;)
Kram och fortsatt skön påsk helg

Lena sa...

Superfina tavlor du har gjort! Ha en fortsatt bra helg. Kram Lena

Anonym sa...

Kanon fina! tack så mycket :) Nu har jag hängt upp dem, passar perfekt!

/Rikard

Tussemaja sa...

NU äntligen såg jag tavlorna! Så läckra! Det blir ju hur snyggt som helst att ha allt i samma färg/ton och med något som bryter av. Kan tänka mig att mottagaren blev glad!