söndag 16 maj 2010

Scrapträff i Sparreholm!

Så....då va en helt underbar dag till ända! Pyssel och firande av Altheas Mix 1-årsdag heeela långa lördagen! Vid 9-tiden blev jag hämtad av Tina. Marita parkerade hos mig och vi packade in alla våra grejer och oss själva i Tinas bil. Det hade inte fått plats mer kan jag säga...... Efter en mycket uppsluppen färd och någon liten felkörning kom vi fram till Folket Hus i Sparreholm där träffen ägde rum. Stor fin lokal, med plats för många! Fick ett välkomspaket med lite bra saker, blommor, en clearstamp, stickers några papper och en kaffemugg, jättefint! Vi satt i grupper om fyra, så vi fick sällskap av gulliga Nina hos oss. Det fanns självklart några skissutmaningar, 3 st kort och 3 st LO. Jag gjorde en av varje skiss och vann med båda!! Helt otroligt! Är ju naturligtvis hur glad som helst, speciellt som jag inte var särskilt nöjd med kortet......men när är man nånsin nöjd?? Dessa två bidrag pysslade jag till:


En tjejig Lo på min nya systerdotter =) Mönsterpappren ingick i välkomspaketet, kunde ju inte passat bättre i färg med mina foton =) "baby"-stämpeln vann jag i kortutmaningen! Perfekt ju! På den dolda journalingen står det födelsedatum på den ena och " Mosters lilla ängel, No 1" på den andra.

Osså blev det ett konfirmationskort. Stämpelmotivet fick jag låna av en gullig tjej som jag tyvärr inte vet namnet på.....men snällt i alla fall :-)
Det var även en hel del utlottningar och jag hade turen att vinna en del. Scrap-paket, en punch, en stämpel.... Sånt gör en pysslare GLAD!!

Jag och "mina" tjejer hade egen lunch med oss, broccolipaj med ädelost & bacon, sallad och rosévin ;-) Vädret var ju helt underbart så detta avnjöts utomhus........

Mysigt va!!??

Innan dagen var till ända fick jag till ännu ett kort. Märkligt ändå att man inte hinner mer på 12 timmar.... lite mycket flams kanske?? ;-)




Träffen höll på ända till kl 22, ganska många var kvar till slutet ändå. När klockan var så mycket var det 3 st VÄLDIGT trötta och VÄLDIGT fnittriga tjejer som packade ihop och drog sig tillbaka till det lilla vandrarhem precis under pyssellokalen där vi övernattade. Vi satt uppe ett tag och pratade strunt, drack lite mer vin och skrattade så tårarna rann! Sömnen var det sådär med men så är det väl när man sover första gången på ett nytt ställe. I morse åkte vi bort till Mita och blev bjudna på frukost, mycket trevligt!

Jag är sååå nöjd med den här helgen, kan nog lägga till några skrattrynkor till samlingen nu. Tack Mita och gänget för en superbra ordnad träff och tack Tusse, Tina och Nina för toppensällskap!

Kramizar!

7 kommentarer:

Nina sa...

Tack själv för en trevlig dag. Jag hoppas vi ses snart igen
Kram Nina

Ps, jag lånar gärna din bild från träffen och lägger in i min blogg när jag orkar tömma kamran :)

Tussemaja sa...

Supertack själv! Utan oss hade det inte varit lika trevligt, tror jag :) Nästa gång kanske jag hitta till butiken lite mer... förstår inte att jag kan glömma köpa papper?! Kanske att jag kan få lite mer gjort någon annan gång, också.

Anonym sa...

O va roligt med scrapträff. Jag har varit på några stycken i inköping men bara som åskådare. Har tittat och handlat. Jätte härligt och mysigt. Jag önskar så att jag kunde scrappa. Jag har ju gjort de och har grejerna kvar. JAg längtar efter det och får ideér och insperation lite då och då men jag lyckas aldrig göra någonting... Kram

Katarina sa...

Ja det var en trevlig och varm lördag och tyvärr gick tiden alldeles för fort men så brukar det ju vara när det är trevligt. Det var kul att träffas. Kram Katarina

TinaStina sa...

Ja, det var nog den mysigaste och roligaste helgen jag haft på bra länge! Har knappt slutat skratta ännu :) Gillade framför allt sightseeingen i Sparreholm med många missade öppettider-skyltar :D

Dina alster var SUPERFINA och du förtjänade helt klart att vinna med dem.

Puss och kram ;)

Carina sa...

Såg bara hur mysigt ut som helst! Ny blev jag mer sugen att åka på träff, ska vara i Umeå hela helgen på en stor försommarträff. Men nu är det inte så många timmar kvar... ;o)

Jättefina alster du har gjort! Ha en trevlig helg!!
Kram Carina

Nina sa...

Ni ser ut att ha haft en toppendag, och superfina alster har du fått till också (som vanligt)
Kram Nina