onsdag 15 september 2010

Oooooiiiii....

.......dagarna och veckorna går i en rasande fart!! Helt galet ju, men inget nytt! Upplever en total kontrast på jobbet just nu. Från att ha suttit och undrat hur sjutton jag ska fylla mina dagar till att inte gå hem i tid....Viss prestationsångest har jag över mina nya arbetsuppgifter och ansvar men snart är jag varm i kläderna och då blir det toppen! Överhuvudtaget tycker jag att livet är ganska bra, har inte känt mig så glad och positiv på länge, trots att min värsta årstid är på ingång! Hoppas det glada håller i sig, det är liksom mer jag! =)

Kom in i ett mindre kortmakarflow för nån vecka sen. =) Härligt! Har återigen kört på, ta vad som finns hemma, och det funkar ju rätt bra tycker jag. Döm själva. Alla stämpelmotiven (Utom det med änglavingarna, det är Inkido) har jag lånat av Jenny, som är DT-medlem hos Stämpelkällan. Fiiiiina va! Min favvo är Kimono-tjejen, den är dessutom designad av en tjej här i Nyköping, San. Superduktig! Kika in på dessa bloggar! Massor med fint att se :-)


Ha en toppenkväll!

Kramizar!

6 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Finfina kort som vanligt.... Underbara färger!

Tussemaja sa...

Vad duktig du är! Gillar det där z-kortet massor. Du skulle nog klara av "8-is-enough"-utmaningen galant. Känner själv ett pysselsug men kommer mig inte för.

Mathilde sa...

Men gud så mycket fint! Härligt att vara inne i sånt flow :)
Kram Mathilde

Suz sa...

Smitta mig Millis! Vilka fina kort du gjort. Idag har jag tagit mig i kragen och surfar runt för inspiration...Hoppas jag får igång mig snart.

Varmaste kramen till dig...Du är bäst

Nina sa...

Försökt i flera dagar att lämna kommentar men den vill inte, provar igen då =)
Superfina kort!!! Blev helsåld på de två i mitten! Härliga färger och detaljer!
Kram Nina

Annika Palm sa...

Otroligt fina kort!!!