lördag 23 oktober 2010

Long time no see...igen!!!


Men hallå! Nu får det verkligen bli skärpning här! Inspirationen att pyssla svajar, precis som inspirationen till allt annat. Ibland vill jag massor, åstadkommer då och då en del och ibland (läs för det mesta...) händer det inte nånting nånstans! Varför?? Ja ja, ingen ide att grotta i det, nu är jag ju här i alla fall!

Klänningskortet ovan gjorde jag till en liten tjej som döptes för en vecka sedan. Inte många dekos, då jag tycker Majas papper talar för sig själva många gånger, synd att dölja.

Förra helgen var det scapträff hos Mixen här i Nyköping! Det var sååå himla kul! Underbart att få sitta och pyssla tillsammans med likasinnade galningar igen :-) Jag var enligt mina kamrater ovanligt fokuserad och framför allt lugn! :-) Brukar ju sitta med mina bidrag till utmaningarna in i det sista men den här gången var jag klar i GOD tid och hann till och med fler alster under dagen!

Det fanns en kortutmaning och en Lo-utmaning. Mina bidrag var dessa:Passade perfekt att göra ett "lycka-till-i-nya-lyan"-kort, eftersom jag på kvällen skulle till en tjej som just flyttat till ny lägenhet :-) Notera den lilla nyckelknippan, söt va! Gulliga Veronica bidrog med den. :-)Ännu en LO på lilla systerdotter Linneá. På bilden är hon endast 24 tim gammal, hon har nu hunnit bli 5 månader och en härlig solstråle! Bakgrundspappret är jättefint tycker jag, med broderade hjärtan :-)
Hjärtat bakom fjärilen är av chipboard som jag först färgade in med Crackle Paint, "Broken china" om jag inte minns helt fel. Den färgen är ju lite för ljusblå för just det här projektet så för att få den mer turkosa färgen inkade jag med Distressdyna, "Vintage Photo" och då blev det perfekt!

Har suttit och kikat lite på allas fina alster på bloggarna idag också, kan säga att jag känner lite pyssel komma krypande i fingrarna. Det är inte klokt vad många duktiga och inspirerande människor det finns! För närvarande är mina grejer till största delen nerpackade, jag demolerade pysselhörnan för att kunna göra om den lite och det är klart man vill pyssla då! Men snart blir det fint! (hoppas jag) ;-)

Nu önskar er alla en fortsatt trevlig lördagkväll, återkommer förhoppningsvis snart igen!

Kramizar!

6 kommentarer:

Nina sa...

Å vad kul med en uppdatering från dig =) Jättefina saker som vanligt!
Klänningskortet blev en favorit, såå snyggt och jag håller med om att Majas papper är så fina som dom är. Har svårt att klippa i dom ibland faktiskt... =)
Ha en bra helg!
Kram Nina

Anonym sa...

Superfina alster!!! Ha det gott!!

Maria sa...

En sån liten sötis. Verkligen fin lo.
Maria

Suz sa...

Så roligt med en uppdatering från dig ;)Jag har sett dem i verkligheten och tycker de är så fina,smitta mig är du snäll! Hoppas vi ses snart,nyfiken på hur det blir i hörnan . Kram S

mia sa...

Gör inget att det tar lite tid mellan inläggen, när det blir så här fina bidrag efteråt!
Du är så himla duktig, tycker jag!
Är det för att du är min dotter, eller!? ;)
kram//mamu

Tussemaja sa...

Jag gillar dop-kortet. Det är så sött. Och kortet till nya lyan är läcker. Kram!