söndag 31 oktober 2010

Novembers utmaning hos Mixen

Missa inte skissutmaningen för november hos Mixen! Jenny har gjort en toppenfin skiss! Klicka på bilden i min sidebar för att delta, vi vill ha STOR uppslutning!
Mitt inspirationsbidrag blev så här:
Denna helg har det verkligen varit fullt upp! Jag fyllde år i fredags och när jag kom hem från jobbet låg det en hel drös med handgjorda kort i brevlådan! Så roligt och jag blev hur glad som helst! Ska fota allihop vid tillfälle och visa upp dem här. Fredagkvällen spenderades i sällskap med min jobbarkompis Moa, hon lagade god mat åt mig och sedan tog vi en sväng till en krog i stan och drack en drink....eller två.... :-) Supertrevligt! På lördag förmiddag fick jag lite fikafrämmande av barnens faster och farbror med barn, det gjorde mig väldigt glad, har inte träffat dem på månader! Framåt kvällen dök Tina upp här och då var det min tur att bjuda på mat. :-) Vi hade en supermysig kväll med massa prat och vin.
Smått darrig i morse och tacksam för den extra timme man fick idag, min äldsta brorsdotter Emma (hon är 12 år) skulle komma hit och pyssla och bara va. Det gillade faster massor! Dessa fina alster knåpade hon ihop.....Det första ska hennes bästa kompis få, bara för att :-)Nr 2 är till fars dag....

Emma testade för första gången att embossa idag. Hon har själv stämplat, embossat och färglagt motivet och med den äran tycker jag! Snyggt med glittret på motivet också :-)

På eftermiddan idag kom mina föräldrar och mormor på fika. Jag fick presenter! En scoreboard från Martha Stewart och en bättre begagnad platt-tv som jag ska ha i sovrummet! (lite slagsmål om tv:n när grabbarna är hos mig....) Innan hade jag en hederlig tjockis där som tog upp massor med plats, vilken skillnad det är nu! Känner mig glad som ett litet barn för de fina sakerna :-)

Nu tänker jag bara slappa, önskar er alla en fortsatt bra söndag!

Kramizar!

3 kommentarer:

bili sa...

Grattis i efterskott kram bili

Erica sa...

Vad massa fint du har gjort. Gillar din tolkning av skissen. Skall försöka göra ett kort jag med :o)

Ett stort Grattis i efterskott.

Kramar Erica

Nina sa...

Jättefint kort du gjort!
Och det verkar som du haft en kanonhelg =)
Emmas kort är jättefina dom med!
kram Nina