måndag 1 november 2010

Vintertid...

....det var ju redan mörkt när jag kom hem från jobbet idag! Usch! Men inget man kan påverka mer än att försöka lysa upp tillvaron på egen hand! Några tända ljus gör det hela lite mysigare i alla fall.... En kompis fyllde år igår, jag gjorde mitt första ljus-kort för att ge till henne. Riktigt roligt att göra tycker jag så det blir säkert fler såna :-) Beskrivningen hittade jag HÄRLite höstigt och med stickles - stardust här och var, vilket är svårt att se på bilden. Visst är det så att när man väl börjar med glittret är det svårt att sluta! Jag älskar stickles!
Har sett varianter på såna här kort med plats för tex the eller annat. Om någon vet var jag kan hitta en sån beskrivning så får du gärna tipsa! :-)

Här kommer ett kort jag började på när jag var på scrapträff sist.....


Superenkelt med få dekos, men vad gör det när Majas papper är så fiiina! Motivet har jag fått av Gertrud :-) Färglagt med PM och polychromos, sedan inkat med Distress Ink - Vintage Photo (min favvo) Även här en del glitter ;-)

Nu måste jag rusa! Ska spela bowling-match med mitt lag "Hellre än bra" om en halvtimme!
Ha det bäst vänner!

Kramizar

6 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig.
Det var länge sedan jag tittade in till dig nu. Snyggt ljuskort du har gjort. Här kommer länken till en annan modell
http://stampartic.blogspot.com/2010/09/tea-light-card.html
Ha det så gott. Kram Lena

Maria sa...

Ljuskort. Så kul ide.Jätteläckert. Lite sköna höstiga färger. Verkligen kontrast till det vita kortet.
/Maria

Britt-Inger sa...

Snygga kort! Ljuskortet är ju läckert....Tror jag är snart den ende som inte gjort denna modell ;);)
Ha det gott.
Kram, BI

Nina sa...

Vilket snyggt ljuskort. Den länken är sparad :) Om du får tag på länkar till de andra korten du skrev om så lägg gärna upp dom i bloggen.

Ja, visst är det kul med stickles. Jag glittrar massor på mina tändsticksaskar som jag håller på med nu....svårt att sluta som du säger

Kramis

Elli sa...

Hej och tack för det fina du skrivit på min blogg :) Ditt ljus-kort är jättefint med härligt höstiga färger. Jag har också tänkt ge mig på att göra ett ljus-kort av något slag, har sett lite olika mallar på olika bloggar, får se vad det blir :)

Kram Elli

TinaStina sa...

Skitsnyggt ljuskort! Har gjort ett en gång och det blev jättefult. Nu vill jag prova igen. Det andra kortet var supercoolt. Gillar hur du stämplat nere i hörnet :)

Hugs to my best!