måndag 15 november 2010

God kväll!

Hoppas att ni har det bra i höstrusket! Vad mörkt det är nu när det är så mulet och regnigt.....Fast jag gillade inte snön som kom förra veckan nåt vidare heller...mest för att det innebär skrapning av bilrutor och byte av däck. Dyrt dessutom eftersom jag var tvungen att köpa nya däck till min lilla skrutt :-( Ingen rolig sak för en som aldrig behövt ta tag i sådant på egen hand förut :-) Nu ska jag kanske inte överdriva, jag köpte visserligen däcken själv men jag fick faktiskt hjälp med inlämning och byte samt låna annan bil under tiden....lite bortskämd är jag :-)Eller bra på att se hjälplös ut?? Hihihi.......

Måndag igen och jag har spelat bowlingmatch. Kan säga att jag inte var i form alls, en sån dag helt enkelt. Laget fick däng men vi är rätt glada ändå, man spelar väl för att det är kul....eller? ;-) Vi har ändå spottat upp oss sen vi började, kul att se nån form av utveckling, men å andra sidan har ju de andra lagen också blivit bättre med tiden! Vi gör med andra ord skäl för lagnamnet "Hellre än bra".

Tänkte visa upp några kort jag gjort.......Älskar den här supersöta ugglan som San designat och delat med sig av i form av en freebe. Ni kanske inte sett en rosa uggla förut? Det funkar ju, eller hur! Annars enkla kort, lika men ändå olika.
Det var ju som bekant fars dag igår! Självklart fick min pappa ett kort a´la Millis :-) Fast i detta fall är det nog förresten a´la Millis och Tussemaja, för hon var med när jag gjorde det och kom med glada tillrop och fina förslag! Tror pappsen tyckte om det :-)


Stämpelmotivet är embossat i brons, sen gick jag loss med masker och Distress Ink. Rätt nöjd med resultatet faktiskt!
Och nu... Tro det eller ej, men jag har använt ett Hänglar-motiv! Det är inte ofta man ser hos mig! Har fått det av gulliga Lena! Nu skulle det bli ett kort till en liten tjej som fyller 3 år och jag tyckte den här söta flickan passade. Kortet fick inte vara typiskt gulligt-rosa-tjejigt och det lyckades jag få till tycker jag. Inte så svårt kanske, jag gör ju inte så "gulliga" saker, enligt mig själv.


Massor med stickles, för jag tror små tjejer gillar glitter! Jag gör det, fast jag är ju inte så liten :-) Tyvärr har inte kameran fångat hur fint det glittrar.... :-) Insidan ser ut så här:Har ett kort till en liten kille på pysselbordet, även där blir det ett hänglarmotiv. En del tror nog att jag slagit mig, hahaha, men man måste ju testa nåt annat ibland! Det kortet får jag visa när det är klart, fotograferat och kameran tömd igen :-) Som ni märkt är det ju långt mellan inläggen..... men rätt vad det är så har jag varit här och skrivit nåt! :-)

Nu ska jag titta på "Pensionärsjävlar" på 5:an. Nåt av det sjukaste och roligaste jag sett på länge!! Ha det bäst vänner!

Kramizar!

3 kommentarer:

Nina sa...

:) Diggar den rosa ugglan skarpt.

Jättefina kort.

Kramis

Gittans Pysselsida sa...

Fina kort du har...nu skall jag titta in på din andra blogg också
Välkommen in till mig.
Kram// Inga

TinaStina sa...

Dina gulliga ugglekort har jag ju redan beskådat live och de är sååå söta! Och shit vilket fint farsdagskort du gjort! Känns lite Tusse-inspirerat faktiskt, men det är ju ändå du som gjort det :)

Du HAR slagit dig, erkänn! Inte fanken gör du två kort med hänglastämplar annars???

Kraaam!