lördag 22 januari 2011

Livstecken

Det är inte klokt, men även januari börjar ju faktiskt lida mot sitt slut. Livet rullar på i snabb takt! Ser tillbaka på föregående år med blandade känslor.....Den stora förändringen i mitt liv, som påbörjades för snart 1 1/2 år sen, i och med separation och skilsmässa pågår fortfarande på många sätt och förra året har stundtals varit en känslomässig bergochdalbana, sorg och även mycket glädje i en salig röra. Jag trivs superbra med mitt boende, barnen verkar tillfreds och även min energi börjar komma tillbaka. Den har varit saknad!!

Nu efter jul och nyår har jag ägnat mycket av min lediga tid till "projekt hall" :-) Äntligen har den fula furutrappen blivit vit och väggarna har fått ny färg och tapet. Som jag kämpade med denna trapp!! Det var mycket jobbigare att slipa och måla än jag trott, det tog mycket längre tid än jag tänkt och det gick åt mycket mer färg än jag tänkt, därmed lite dyrare än jag tänkt också.....Men snyggt blev det! :-)Återstår lite inredning och piff, ska försöka mig på att sätta upp ny hatthylla idag och montera ihop ett skoställ :-) (Kanske får ringa in bästa brorsan som stöd...)När jag piffat klart och framförallt städat, så tänkte jag lägga upp några före och efter -bilder på både hallen och minirenoveringen av köket som jag fixade i höstas. Så roligt att få nytt och fräscht och jag vill bara fortsätta! Dessvärre är det plånboken som sätter stopp, så jag får ta lite i taget :-)

Så värst mycket scrappat har det inte blivit dock.....tanken är att jag ska hinna göra 2 st kort till veckan som kommer då jag har 2 st födelsdagsbarn att gratulera......kan bli lite stressigt men det brukar ju gå. Bara viljan finns så!

Förutom hallpiff, så ska jag och en kompis laga 3-rätters ikväll. Ingen särskild anledning mer än att vi tycker att vi ska fira att vi är så bra! Det ska bli supermysigt :-)

Hittade ett par kort i mobilen som jag inte visat här. Tillverkade under hösten. Bildkvaliteten är inte den bästa, svårt att fota med mobil, man får inte vara darrig på handen och det är jag tydligen ;-)
Ha en riktigt bra helg!

Kramizar!

5 kommentarer:

Annacarin sa...

HEJ!!
Kul att höra att du fortfarande finns här fast jag gått under jorden under ett år... he he, men bättre sent än aldrig! Ska bli kul att få se lite bilder på din ''nya'' hall. Hoppas att det nya året blir riktigt bra för dig och ska det nu vara bergochdalbana så låt det vara positiva känslor!!
Många kramar Annacarin

mia sa...

Kul att du är färdig med dina projekt!
Måste komma & kolla nå´n dag.
Vilka fina kort du gömt i mobilen!
Du är så himla duktig på att måla dina motiv!
Får nog ta & öva på det så jag inte hamnar för mycket på efterkälken!!
kramiz//mamu

Suz sa...

Såååå fina kort,duktiga du...Smitta mig är du snäll! Ska bli skojsigt o se hallen på den stora invigningen ;)
Kram S

Änglahus sa...

Gillade verklien dina stämpelval, glimten i ögat! Ja, det där med att fotografera är ju inte det lättaste i detta vintermörker ;0) Ser verklgien fram emot hallbilderna, ääälskar före-efter! Ha det gott!

Jenny sa...

Surfar (som nybliven DT-medlem hos Mixen) runt hos mina nya DT-kollegor och tittar på alla era fina alster! Vilken superhärliga kort!