torsdag 3 februari 2011

Till en tuffing

Åh vad jag är glad att det snart är helg igen! I morgon kväll får jag besök av goa vännen Tessa som stannar ända till söndag. Ser fram emot det jättemycket, vi ska äta god mat, gå på stan och bara ha det bra :-) Men innan dess ska jag jobba en dag till...fast fredag lär börja bra. Tidig morgonträning med ett par kollegor följt av mysfrukost, resten kommer gå av bara farten!

Ikväll har jag träffat årets första student-balklänning. Eller rättare sagt tjejen som ska vara i klänningen. Vi har kikat på modell och på tyg. Känns jättekul att den säsongen börjar igen och förhoppningsvis blir det fler klänningar att sy :-) Blev riktigt inspirerad, det är så roligt att träffa dessa tjejer, de är så entusiastiska och studenten är ju en stor sak! Det är för mig en ära att få sy klänningen/klänningarna till en av de största och mest minnesvärda sakerna i livet. :-)

I början på veckan gjorde jag ett kort till en liten kille, som allra mest önskar sig lego, Spidermandräkt, Spidermanskor, bilar och traktorer. Passar väl bra med ett lite "superhjälte"-inspirerat kort då! Enda önskemålet från beställaren var färgen, blått. Började plocka lite med pappren när jag hade en tom stund, och ganska snabbt hade jag beslutat hur det skulle bli. Ibland går det undan! Brukar göra så, lägga allt löst, som en byggsats och när andan faller på är det "bara" att montera :-)

De mönstrade papprena är av okänt fabrikat, tror att jag fått dem från Creative Club (eller vad det heter, inte medlem längre) Superhjälte-killen är utskuren av ett papper från Rusty Pickle, pilarna är grungeboard som jag färglagt med PM och sedan haft 3D-lack på. Sådan lack är det för övrigt på alla röda dekos :-) Mamman till tuffingen (som beställde kortet) blev supernöjd.

Snart nog är det Alla hjärtans dag, missa inte att det pågår en utmaning med det temat på Mixens blogg! Utmaningen är en presentförpackning med anknytning till denna dag :-)

Nu vill jag önska alla ett fint slut på veckan och en toppen helg!

Kramizar!

4 kommentarer:

Annacarin sa...

Hejsan, vilket häftigt kort!!! Förstår att det blev uppskattat. Wow, tänkte jag vilken häftig bild... -den stämpeln vill jag ha... Ja det gick ju inte så bra... ha ha ha! Men det är ju jätte tufft, bra att få andra idéer till sin kreativa bank!
Ha det ''störtkul'' i helgen! Passa på... kram Annacarin

Jenny sa...

Coolt och gulligt på samma gång, tycker jag! :-) Läckert!

mia sa...

Urläckert kort!
Gillar killen jättemycket!
Han en kul helg med Tessan!
Kram/mamu

NuttesPyssel sa...

Hej! Så mycket fint i din blogg!
Coolt kort du tillverkat!
Trevlig helg.