söndag 27 februari 2011

Dt-uppdraget för Mixen

som består i att visa ett vafritt alster, blev denna gång ett minialbum. Har provat att göra ett sådant en gång förut i början av min scrappar-karriär, men sen har det liksom inte blivit av....fattar inte varför, för det är ju superkul och ganska enkelt att göra. Jag fick några gamla foton på min lilla mamma när hon är liten/yngre och ville använda dem till något. Körde på ett säkert kort, lite vintage-känsla och ganska Millis-aktigt :-)

Mer om detta kan du läsa på Mixens blogg, där jag också försökt mig på att göra en egen beskrivning...inte så lätt som man kan tro, men kanske är det någon som fattar vad jag menar :-)

Denna helg har annars varit fullspäckad med trevligheter, fick hem mina ungar i fredags, det i sig är underbart, umgåtts med vänner och ätit god mat så magen står i fyra hörn!

Idag fick jag för mig att jag ska sticka......Hittade garn på ICA! Hahaha, vi får väl se vad det blir av det, om det blir något :-)

Ha det gott mina vänner!

Kramizar!

7 kommentarer:

bili sa...

Så fin. Härliga färger :) /bili

mia sa...

Vad roligt!! att du fick till ett så fint bidrag till extrainlägget!!
kramizz//mamu

Jenny W sa...

Jag säger bara... WOW!!! :-)

Bettan sa...

Vad ska du sticka för nåt...man är väl nyfiken????
Kram moster

Annacarin sa...

Heeej, men vad fint! Underbar idé att göra ett mini album, härliga färger och fina detaljer...
Ha det så gott i veckan som kommer, Annacarin

Tussemaja sa...

Inte illa när alla hjärncellerna jobbar i samma takt :) Supersnyggt blev albumet (och din beskrivning förstår man alldeles utmärkt :)).

Milo sa...

Vilken fin bok!!!!