söndag 6 februari 2011

Supersnälla-silver-sara

I morgon är det jobbdags igen. Kan inte påstå att jag längtar direkt, men det är bara att bita ihop! Jag får leva på att jag ser tillbaka på en helt underbart rolig helg. Har ju haft besök hela helgen av Tessa, som bor en bit ifrån mig. Vi har ätit god mat, pratat,druckit gott vin, pratat, shoppat, och pratat ännu mer. Det fanns en del att ta igen, men nu är vi nog uppdaterade tror jag! :-)

För ett tag sen fick jag en förfrågan från en tjej om jag kan sy en klänning till hennes 5-åriga dotter.Inte vilken klänning som helst....utan en sån som Supersnälla Silversara har... Jag hade ingen aning om vem det är! Men nu vet jag att det var ett barnprogram förra året och den lilla tjejen gillar henne jättemycket :-) Min variant är inte precis likadan som originalet men lilltjejen blev väldigt nöjd enligt hennes mamma.

Kul och lite annorlunda uppdrag! Lite pilligt med S:et, men det blev helt ok.
Original-Sara ser ut så här för de som inte vet:

Nu ska jag återgå till min symaskin, fixar lite ändringar till en dam och tog en liten bloggpaus bara. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Kramizar!


3 kommentarer:

Annacarin sa...

Hejsan, den blev jättebra tycker jag!! Jo då, super snälla silver Sara har allt varit innanför våra väggar med... fast i en annan skepnad förstås, hon har inte den fina dräkten vår femåring!
Ha det så bra i veckan, kram Annacarin

Maria sa...

Du är riktigt duktig på att sy.
Den klänningen är verkligen fin. Lyckan är stooor hos det barnet som fick den. Tänk , nu kan hon vara supersnällasilveersara. Underbart!
/Maria

Jenny W sa...

Vilken cool klänning!