söndag 15 maj 2011

Min nya ;-)

Hejsan hej!
Hoppas ni har det bra. Visst är det en helt fantastisk årstid just nu, det känns som en nystart varenda år så här dags! Jag älskar våren!!
Just idag är det ganska mulet där jag bor och visst har jag alltid hur mycket som helst att göra den här tiden, men förvandlingen i naturen gör mig lycklig.

Tänkte jag skulle visa....jag har en ny.....ULF heter han :-) Snygg, pålitlig och inte allför dyr i drift heller.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaa! Vi kommer nog få trevligt ihop, jag och Ulf :-) Så skönt att slippa bekymra mig för det gamla bilskrället som inte gick igenom besiktningen och var alldeles för dyr att laga. Dyrt att köpa ny också, men det är det värt, bilfrågan är alltid min största oro eftersom jag verkligen inte kan ett skit om bilar. Lyx för mig med ACC och fjärrlås också, haha, kanske inte märkvärdigt för andra, men beror ju på vad man jämför med ;-)Dessutom lär han ju säga till via instrumentpanelen när/om nåt är fel eller om det är dags för service!

En annan kul sak jag gjort.... Jag och några vänner har under våren haft "Halv sju hos mig". Vi träffas hos varandra ca 1 g/månad, värdinnan fixar 3-rätters, gästerna sätter poäng som läggs i igenklistrat kuvert. När alla haft sin middag ska vi träffas och äta ute, öppna kuverten och räkna ihop poängen. Den som fått högst blir bjuden på ute-middagen.
I fredags var det min tur....snacka om prestationsångest innan jag bestämt menyn! Men det gick bra, glömde några småsaker, men det vet ju inte gästerna ;-). Maten smakade supergott och hela kvällen var fantastiskt trevlig! Skönt också att vädergudarna var med oss och vi kunde sitta ute.
Min meny såg ut som följer:

Förrätt: Räkcocktail med toast och kräftstjärtar. Till det drack vi Prossecco, Sesto Sense.


Varmrätt: Helstekt fläskytterfile med chevregratäng och sparris. Ser kanske torftigt ut men det serverades en sallad till också. Till detta dracks ett franskt rött vin, Chateau de Seguin. Mumsigt :-)Dessert: Frusen cheesecake med lime
(Hann börja äta innan jag kom ihåg att fota, hahaha)

Det här har varit superkul, jag hoppas vi fortsätter i höst igen, för det är så trevligt och dessutom ett bra sätt att verkligen se till att träffas!

Nu kommer snart min syster på besök och jag ska gosa lite med solstrålen Linnéa :-)
Ha det gott mina vänner!

Kramizar

2 kommentarer:

Annacarin sa...

Hallå!
Lycka till med Ulf! ha ha, jag håller med dig, det där med bilar... tummen ner!
Maten ser god ut!
Ha det gott/ Annacarin

Tussemaja sa...

Jag håller med dig. Ulf verkar vara pålitlig och smidig... håll fast vid honom länge :)
Middagen såg ju riktigt trevlig ut. Hoppas nu att du var vinnaren!