lördag 7 maj 2011

Superhjältekort och en ask

Hej på er! Glest mellan inläggen...men jag lever, det ska gudarna veta, fullt upp mest hela tiden och inte mycket pysseltid över. Förutom minst 40 timmars arbetsvecka upptas ju denna tid på året av sömnad inför bl.a annat studenten. I år verkar det inte bli så många hela klänningar att sy, men många köper färdigt eller begagnat som sedan behöver ändras och fixas lite, och det gör jag så gärna! Utöver alla "måsten" vill jag ju hinna med mina smått försummade vänner också!

Men, det finns ändå några alster jag inte hunnit lägga upp här:-) I mars fyllde en av barnens kusiner 10 år. Till honom skickades detta....

Papper från Rusty Pickle som jag köpte för ganska länge sedan. Det var uppdelat i rutor med olika hjältefigurer och här har jag helt sonika använt en sån ruta rakt av.

Skar ut figuren ur bakgrunden och satte dit låga 3d kuddar för att få lite mer effekt. Egentligen väldigt enkelt, men blev ganska bra tycker jag.

Insidan...

Marsutmaningen på Mixen var att göra en ask eller annan presentförpackning med påsktema. Mitt inspirationsbidrag till denna utmaning blev detta...

En mini-pizzabox! Inte så "påskigt" utanpå kanske...men i alla fall en söt liten påsk-kanin inuti :-) Motivet är en digistämpel från San´s Design. Övrigt material från Mixen. Kul ask att göra, en fin-fin tutorial finns HÄR.

Det var allt för idag gott folk, nu ska jag ta tag i mig själv, mitt hem och mina fina grabbar och få nåt annat vettigt gjort! Även hemmet har blivit försummat så det står nog lite städning på schemat, dessutom skiner ju solen så nosen kanske kan få lite av den också :-) Ha en toppen lördag!
Kramizar!

7 kommentarer:

Tussemaja sa...

Gillar grattiskortet massor! Skit samma att det är enkelt... det är slutprodukten som räknas.
Och asken är ju för söt. Den stämpeln är helt underbar.

mia sa...

Urcoolt killkort!! Verkligen!
Du är duktig du, när du väl kommer igång!
Kramizz//mamu

Annacarin sa...

Hej, vilket fantastiskt kort! Det gillar jag, OCH enkelt är bra..ha ha, och i det här fallet blev det väldigt snyggt!
Kul att se dig vid liv!
Ha det gott, Annacarin

Jenny W sa...

Sååå coolt kort och sååå läcker ask! Gillar massor! Kram Jenny W

Lisa Löfgren sa...

Super fint hjälte kort. Det där pappret måste jag försöka få tag i.

bili sa...

Häftigt killkort och asken jättesöt. Gillar dekorationen och det söta motiven inuti. /bibbi

Ulle sa...

Både kort och box är verkligen kanonläckra ...