måndag 9 april 2012

Glad Påsk!

Visserligen är påsken så gott som slut... men ändå :-) Hoppas ni haft en skön helg därute, och inte totalt förätit er på godis ;-)
Jag har varit borta halva helgen, haft det supermysigt, det enda som saknats är värme och mer sol!
Kommer ihåg förra året.... det var jättevarmt och jag passade på att målautomhus då, nåt sånt har ju inte varit aktuellt nu......
Då får man fixa inomhus istället! Hittade en tapet på Rusta i vintagestil och blev fullkomligt förälskad i den... genast försökte jag komma på nåt bra ställe i mitt hem där jag kan ha den...om det så bara är EN ENDA våd! Sen slog det mig, den är ju klockren i köket, matchar perfekt i färgerna och jag hade ju faktiskt en väggsnutt där som var vit och ganska trist. :-)Målade anslutande vägg i grått för ca 1 1/2 år sen. (Skrev om det HÄR.)

Så här blev i alla fall köksväggen :-)
Före......


....och efter....

STOR förändring för endast 99 kr och en mindre arbetsinsats, jag är verkligen nöjd:-) Efter att bilderna togs kom det in för mig nya köksmöbler i ek också. Min syster och hennes sambo behövde bytlåna ett tag, men nu är det konstaterat att deras möblemang passar ju så bra hos mig.... så det finns risk/chans att de blir kvar ;-) Inte mig emot!

Ja, det var en liten uppdatering från mig, på tiden kan man tycka? Hoppas ni får en fin avslutning på helgen, jag och grabbarna ska åka till mina föräldrar och få lite mat, det ser jag fram emot.

Kramizar!

1 kommentar:

mia sa...

Så fint det blev!!
Kanske dags att komma hem till dig & titta på riktigt, det är ju länge sedan nu! :)
Ni är välkomna!! Ingen påskmat men en jättegod paj! :)
kramizz