onsdag 11 april 2012

Livslång kärlek....

.... är inte så vanlig nuförtiden, men ett undantag är mina föräldrar :-) De firade 38-årig bröllopsdag för några dagar sen. Fantastiskt, de träffades när mamma var endast 15 år, pappa var 19 och några år senare var de gifta och är så fortfarande :-)

Jag har länge tänkt att jag ska göra en tavla med deras bröllopsfoto, köpte material för länge sen men först nu har det blivit något av det :-)
Båda har födelsedag i mars med bara 2 veckors mellanrum, de fick tavlan i gemensam present.

För att få till bakgrunden så klämde jag helt sonika ut lite vit och lite svart akrylfärg och drog ut med en pensel på måfå. Vingarna är grungeboard från TH (hade nästan glömt bort att jag hade det ens) som jag målat vita och sedan embossat med clear-embossing några gånger, lagt i frysen en stund och sedan brutit lite försiktigt för att få en krackelerad effekt. Texten i högra hörnet lyder: ....like the moon causes the tide, you give me wings so I can fly.....(taget från Amanda Fondells Idol-låt)
Ordet LOVE är "gnuggisar" ;-)
Jag älskar verkligen fotot, de är sååå fina <3<3<3

På lördag är det dags för vårens Scrapträff på Mixen, det ser jag fram emot jättemycket! Sugen på att göra något till mig själv av nämda bröllopsfoto, vi får se om det kan bli något på lördag kanske!
Önskar alla en fortsatt bra vecka!3 kommentarer:

Pappershäxan sa...

Men vilken härligt tavla. Jag älskar de lugna fina färgerna du har fått till.
Mvh Lena

Jenny W sa...

Åh, vilken vacker tavla och vilken fantastiskt fin present! Länge leve kärleken!!!

Marie-Louise sa...

Tack vad snälla ni är :-) om jag ska vara ärlig så ville jag nästan behålla den själv eftersom stil och färg passar så bra hemma hos mig ;-) men jag sansade mig och föräldrarna blev jätteglada! Kram på er! / M-L