onsdag 18 juli 2012

Nu njuter vi i fulla drag!

Ahhh äntligen har jag påbörjat min otroligt efterlängtade semester! Jag tror inte jag sett fram så mycket mot ledighet nånsin förut! Hela året har gått i ett, jobbmässigt och även känslomässigt. Det senare är numera positivt... ;-) Jag börjar hitta mig själv, har hittat kärleken och mår helt enkelt toppen!
Ledigheten började med en tur till ett sommarställe utanför Värmdö, underbart att åka hemifrån och bara vara. Nu på hemmaplan har vi faktiskt lyckats sola litegrann, barnen (min 17åring ej intresserad dock....;-) ) har varit på Bodaborg och gjort av med energi medan jag tog en liten sväng i svampskogen......hittade litegrann av skogens guld men regn och åska just då och där lämnade lite övrigt att önska. Kantarellmackan till kvällen var mycket god dock! :-) Igår kväll fick ungsuddarna för sig att de vill åka och kvällsbada.... sagt och gjort, en superfin kväll, lite för svalt för att jag ska bada men det hindrade inte ungarna :-)
På pysselsidan har jag, tro det eller ej, hela två kort att visa.... känner dock att jag har fastnat helt och att alla kort ser precis likadana ut! Kanske för att jag inte sitter och pysslar lika mycket nuförtiden? Får väl försöka ta tag i några pysselkvällar till hösten igen :-)

Samma digistämpel som på studentkortet för ett par inlägg sen, bara annan färgsättning.

 Nästa kort är till en kille. En riktigt eldig brud kan väl passa :-) Eldsflammorna bakom motivet är det sista av ett papper jag köpte för ganska länge sedan och använt av många gånger.

Insidan......
Fick veta att mottagaren av detta kort är mycket strukturerad och stilren...hoppas kortet inte är för stökigt för hans smak..... :-) Jag är inte så bra på det där med struktur.......

That´s all folks, ha en fin dag!

Kram!

1 kommentar:

Nina sa...

Jag tycker dina kort är jättefina (som alltid) men jag känner igen mig i det där att det känns som allt man gör ser likadant ut :)

Skönt att allt känns så bra med livet just nu.

Kram