måndag 29 juni 2009

Jag vann!

Sååå roligt, jag vann de fina blommorna Linda lottade ut! Så snart hoppas jag att postis har ett trevligt brev till mig ;) Jätteglad!

Här kommer att par kort jag gjort på sistone


En beställning från en jobbarkompis vars dotter fyller år i juli. Me love de söta stämplarna från Greeting Farm, Miss Anya Collection. Superfina!

Minstingen i familjen fyllde 11 år i lördags. Bebisen är inte så lite längre...... Han har varit på fotbollscup i Finspång hela helgen, så kalaset för släkten hölls förra veckan, och han fick present av oss för länge sen (han var bara TVUNGEN att ha en ny mobiltelefon för ett par månader sen, så det blev en tidig present) men ett kort pysslade jag till i helgen när han var borta.

Den gulliga grodan kommer från Bildmålarna. Har haft den ganska länge men inte använt nån gång. Lite svår att färglägga snyggt tycker jag men det är väl bara att öva.

Det har ju varit lite glest mellan inläggen och pysslandet på sistone...... Orsaken till det är dels att det är mycket annat den här årstiden som fotboll t ex. En annan stor orsak till att inspiration, koncentration och humör inte funnits är den stora förändring av min tillvaro som håller på att ske. Om ca 1 1/2 månad ska jag flytta och bli en s.k "ensamboende med barn varannan vecka". Mycket som ska lösas och tusen tankar som far runt i huvudet hela tiden. Det är verkligen ledsamt. Men jag hoppas och tror att jag och grabbarna ska trivas på det nya stället och att allt ordnar sig till det bästa till slut. Så....jag kommer igen!

Till nästa gång, ha det bäst!

Stor kram!

8 kommentarer:

mita sa...

Grattis! det är du värd. Fina kort.
Vi skjuter lägret mot hösten...men det ska banne mig bli av! hihi.
Hoppas att vi ses snart, ha en skön sommar tils dess. Stor kram Mita - Altheasmix

Ullis sa...

Love you baby!!

Gertrud sa...

Hallo där. Grattis till vinster och vilka flotta kort du har gjort. Skickar en kram till dej och hoppas att du har det bra. Gertrud

mia sa...

Grattis till vinsten!! Hur avis tror du jag blir,? som älskar orange. Men jag får väl komma hem till dig & tigga!
Fina kort har du lyckats få ur dig oxå trots tidsbrist.
Kramiz //mamu

Annacarin sa...

Hej Marie-Louise!
Vad roligt att du vunnit..!
Jätte fina kort du lagt ut på din blog.Vill jag gärna se mer av...
har lagt till mig själv som följare ;)

Kram Annacarin

Erica sa...

Ett stort Grattis till dig. Alltid kul att vinna.
Två jätte fian kort har du gjort. Gillar färgerna speciellt pådet första kort.

Visst är det helt underbara alla de fina stämplarna från The Greeting Farm.

Kram Erica

Suz/Kortmaja sa...

Grattis tjejen! Vilka fina kort du gjort. Jag har helt missat att du uppdaterat eller rättare sagt min dator har sparat den förra uppdateringen... Skumt:0( Hoppas du får det bra i helgen. STOR kram

Lena sa...

Grattis till vinsten. Det är såå roligt att vinna något! jättefina kort har du gjort med. Du är så jätteduktig. Ha det bäst. Kram Lena