onsdag 29 juli 2009

Grönan och ett nytt kort

Vilken härlig dag vi haft idag! Perfekt väder för Gröna Lund, ganska mycket sol men också några moln som skuggade. Jag, R och grabbarna tog en sväng till huvudstaden för att förlusta oss bland sockervadd, slush och karuseller. Började med lunch på ett ställe precis intill Grönan, som jag inte vet namnet på och sen har vi mest strosat bland alla människor och insupit atmosfären. Ingen av oss är egentligen några stora karusellfantaster, dessutom var det ju ca 1 tim väntetid till alla stora attraktioner, men "Kvasten", radiobilar, Lustiga huset och en MASSA lotter blev det. Och jag vann! Kolla här...... (På ett försök måste tilläggas....)

Måste nog dela med mig om jag inte ska rulla fram efter den här semestern.... Vi är alla nöjda med en supertrevlig dag i alla fall. Egentligen var tanken att åka till Öland ett par dagar, men om man inte planerar i tid är det lite svårt att få stuga upptäckte jag..... Men nu har vi gjort nåt skoj ändå!

Har även lyckats med ett kort denna vecka. Min syster kom förbi på "kaffe" som blev till flera timmar med pyssel o prat. Min otroligt söta brorson fyller 1 år snart, och kortet är till honom.

Bakgrundspappret är jättegulligt, med ugglor, heter " mom and I" eller nåt liknande. Kommer från Prima. (Tror jag) Är extra nöjd med färgläggningen av motivet, har ju kämpat som f-n med mina Pro!!

Nu ropar min kudde på mig, helt slut efter dagen strapatser!

Stor kram till alla goa vänner, glöm inte lämna en kommentar när du är här ;)

7 kommentarer:

Lena sa...

Grattis till vinsten. Ser ju mumsigt ut! Trevligt att få lite miljöombyte, om så bara över dagen. Kortet du gjort är jättesött. Stämpeln är så söt och färgläggningen har du då lyckats med. Kram

Viddan sa...

Gratiis till vinsten! Visst ska du vara nöjd med färgläggningen=) Jag har svårt ibland att få till det med vissa bakgrundspapper men så här blev tufft - tack för tipset!
xx Lena

Bettan sa...

Den däe stora tobleronen vill nog omma till mej och bo!!!!! Inte tycker väl du om sånt? Jag gör det . Kortet till Felix är jättefint, färgerna är läckra.
Kram "moster"

mia sa...

Superduktig är du, som vanligt!! Jag gör nog inget kort till Felix, kommer till korta jämfört med dig & Jenny!
Härligt med en dag på Grönan. Vi har ju inte heller gjort så stora utsvävningar den här semestern. Kanske ska luncha i Oxld nästa vecka.
kram //mamu

Anonym sa...

Vilket härligt kort!! Många fina färger, perfekt till en liten kille.

Grattis till vinsten! Jag vann en stoooor chokladkartong på Liseberg när vi var där, Schweizernöt valde jag, men den är slut nu.... :-(

Gertrud sa...

Vilken vinst! Roligt när man har haft en perfekt dag. Så fint kort och du har färglagt perfekt. Kul med alla tagsen och den stämpeln gillar jag jättemycket. Kram från Gertrud

Suz/Kortmaja sa...

Vilket kort och vilken vinst.... Du ÄR som jag säger BÄST;0) Jag är landkrabba nu ett dygn:0( Kramar i massor Suz