torsdag 8 oktober 2009

Snart ytterligare en vecka till handlingarna....!

Hallå på er! Tänkte att det är dags för en liten uppdatering.
Denna vecka har jag hittills tränat, hälsat på hos en kompis som nyss flyttat, pysslat med brudarna (en HEL kväll, hur underbart är det inte?? massa skratt och flams!!) fixat lite småpiff till mitt hem och piffat lite med mig själv, dvs nagelmålning och ögonbrynsansning :)
Igårkväll hade jag dessutom inget internet, nåt fiberbrott nånstans (som inte är fixat än....suck). Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan internet...... vill ju kolla bloggar och mail och så mest hela tiden och man är ju van att kunna det precis när man vill! Hoppas det är fixat till kvällen.

På tisdagspysslet blev det ett rosa beställningskort. Enda kravet var ROOOOSA annars fria händer. Beställaren är supernöjd och jag känner mig ganska nöjd också.

Motivet från Greeting Farm, Miss Anya, har jag fått låna av min syster. Så söt tycker jag. Färglade 2 st och monterade på varann för att få lite 3-d effekt. Den vågade cirkeln är en Spellbinders, min första och fler lär det bli!!! In lööööve!! Grunden är ett rosa Bazill Cardstock och de mönstrade pappren kommer från The Blossoms-Butterflies Stack, blommorna är Bosscut Small Daisy, bladen, "Leaf" Qk. Allt material finns hos MIXEN. Vet ej vad alfabetet heter men jag har lånat det av Nina, även grattisstämpeln är hennes.

Har lite annat smått på G, ska bara hitta tiden och mig själv..... Ibland blir jag rädd för mig själv när saker bara fallit ur minnet och jag vimsar omkring! Fattar inte hur det kan bli så, och jag hoppas att jag kommer till sans snart!

För dig som gillar utmaningar, håll utkik, det dyker snart upp en på Mixens Blogg!

Ha en fortsatt bra dag! Kramizar!

12 kommentarer:

Lena sa...

Hej Millis!
Förstår att du är nöjd med ditt kort. För det är jättefint. Ja, som allt du gör.
Synd att du fyller i okt nu då och det redan är upptaget. Du kanske har något annat att fira en månad som det finns platser kvar? Skulle vara så roligt om du vill vara med! Ha det gott. Kram Lena

Bettan sa...

Fint kort, du får väl sätta dej ner och andas lungt en stund, räkna till typ 3 och göra ingenting.
Sköt om dej . Kram "moster"

Suz sa...

Hallå där! Så fint det blev kortet...Jag har ju sett det i verkligheten, tufft och gulligt på samma gång. Precis som du min vän!
Kram och visst är det härligt med helg//Suz

Erica sa...

För står om både du och mottagren blev nöjd med det för det är jätte fint. Härligt rosa och så snyggt inne i.

Ha en underbar helg.

Kramar Erica

Nina sa...

Förstår att beställaren blev nöjd, det blev så läckert... gillar 3d-effekten med dubbla motiv!
Alfabetet heter Mademoiselle =)
Hoppas du kan komma på tisdag.
Kram Nina

TinaStina sa...

Jätteläckert med dubbla motiv! Och superfint kort över huvud taget. Älskar den där stämpeln.

Hur skönt är det inte med fredag igen? Ungefär såååååå skönt!

Kramar!

Åsa/asamia sa...

Å så mycket fint du har här inne, tur jag hittade hit!

Gertrud sa...

Halloj, vilket ursnyggt kort. Gillar allt färger, vikning och dekorationer. Jag tycker också att tiden rusar, jag vill stanna upp ett tag, men hur? Men iallafall så ska vi ha en skön helg. Kram Gertrud

Tussemaja sa...

Fint kort. Och de där spellbinders är ju för läckra! Är det träffar på tisdagar eller onsdagar... har sett olika dagar på olika bloggar.

Anonym sa...

Hej tjejen!

Åh vad roligt att hitta en ny blogg! =) Härlig blogg med superfina alster, jag kommer defenitivt tillbaka & hälsar på igen! ;) Välkommen att kika förbi hos mig oxå...för ett tag sedan altrade jag en Rak-vänner bok, så jag skulle bli jätteglad om du vill maila mig din adress, samlar på så många adresser jag orkar & hinner, hihi! ;)

Ha en trevlig helg, kramar Ulrica

Mathilde sa...

Vad snyggt det blev! Förstår att beställaren blev glad! Jag har också de där papprena, men har tyckt att dom är svåra att använda eftersom de är så starka färger, men nu blev jag jättesugen! Kanske blir ett litet kort i eftermiddag. När jag har pluggat klart :P
Kram

Annacarin sa...

Hej Marie-Louise, mycket fina kort! Förstår att beställaren är nöjd...
Veckan har varit mycket hektisk här med... hoppas att ditt internet kommer igång snart!
Kram Annacarin