söndag 18 oktober 2009

Supermillis har haft en Superhelg!

Hej på er! Trist med söndag när man har haft en så trevlig helg som jag haft och vill inte att den ska ta sluuuuut :( Men men, nu får jag leva på det skojiga ett tag!
Det har varit tjejmys på hög nivå!

I fredags kom tre st av de jag anser som mina bästa vänner på middag. Vi hade så himla kul, många glada skratt, maten, som vi hjälptes åt att laga (nåja hälften av oss i alla fall.......övriga hälft satt mest som moraliskt stöd ;) ) blev en succé! Lite allvar pratades också såklart, det hör tjejmiddagar till....men jag säger som Åsa...det är gött med vänner! Det hann bli sena natten innan de glada brudarna hoppade in i taxin och försvann till sitt. Vill göra om snaaart!

Lagom när jag vaknat på lördagmorgon fick jag besök av en annan bästa kompis, Tessa, som bor en bit ifrån, ca 15 mil, så av förklarliga skäl ses vi inte varje vecka. Senaste gången var nog på semestern i somras....... I allafall, efter att hon gått husesyn, åkte vi ner till Mixen och shoppade lite. Inte öppet på lördagar, men när man har tillgång till nyckel funkar det ju ändå......... :) :) Därefter blev det fika och en repa på stan. Sen såg vi till att handla det vi behövde i matväg för att va säkra på att inte behöva ge oss ut mer........eftersom vi var så himla pysselsugna! Och pysslade gjorde vi, hela eftermiddagen till nån gång på natten. Det va knappt vi ville äta, men det måste man ju för att orka :) Jag knåpade ihop ett kort till min bror och hans fru som båda fyller nu i oktober.



Stämpelmotiven har jag maskat ihop, det va kul! Och visst blev det ganska bra? Fick inspiration till vikningen hos Lena, det finns en mall HÄR.

Sen fick jag för mig att jag skulle göra en matchande presentpåse med värmeljus och tändstickor också. Har sett det lite överallt i bloggvärlden, och det är ju så snyggt. Tänsticksasken är en sån där etui-variant som man kan få på restauranger och liknande, har fått en gäng såna av en pysselkompis.



Så...när jag ändå var igång, blev det en jul-mys påse också :)
Väldigt enkelt ju, men ändå sååå roligt att göra. Det kommer bli mer sånt här, superbra att ha som "gå-bortpresent". Köpte faktiskt ett gäng riktiga tändsticksaskar idag :)
Men...allt kul har ett slut, och Tessa var ju tvungen att åka hem idag.....men vi har redan prel.bokat en ny helg och då åker jag till henne :)
Lite trött och sliten efter helgens bravader, så nu ropar kudden på mig!
Önskar alla en bra vecka, vi hörs kanske snart igen ;) ;)
Kram och tjing!

10 kommentarer:

Suz sa...

Åhhh så superfina saker du gjort!! Roligt med maskning och det blev skitbra!!
Härligt med mycket fniss och skratt i goda vänners lag. Det kan man leva länge på!

Kram Suz

Annacarin sa...

Hejsan, snyggt kort du gjort!! Visste inte att pennyblack hade en ''herrstämpel'' som passar till damen..! Jag har den där damen och det skulle inte vara fel att ha en sådan... mycket lyckat med maskningen.
Visst är det kul att träffas och prata och fnittra!
Ha det gott!
Annacarin

Bettan sa...

Jätteläckert kort, kul när man kan göra kortet till båda är dom fyller så tätt. Myspåsarna är oxå himla snygga och läckra. Kram "moster"

Lena sa...

Åh, vilka superfina saker du har gjort. Gillar både kortet och dina myspåsar jättemycket. Visst är det roligt att kunna ge bort något man gjort själv. Ser ut som om ni med haft en trevlig helg. Hoppas att denna veckan blir lika bra för dig. Kramiz Lena

Nina sa...

Jättefina saker du gjort :) Både korten och askarna.

Kram

Gunilla/Nilla sa...

Så fina saker du har gjort. Jättefint kort med en läcker vikning och snyggt motiv.

Ha en bra dag/Gunilla

Viddan sa...

Så härligt det lät med en sån helg=) Och fina saker fick du ihop oxå! Kram, Lena

Gertrud sa...

Så läckert, en superide´ när det är två födelsedagar så tätt. Fina färger och vikning. Myspåsarna är en grej som jag kommer att ha i tankarna framöver. Det verkar som du har haft en bra helg precis som Lena och jag som var i Gtb. Kram Gertrud

Nina sa...

Å du verkar ha haft en toppenhelg =) Vilket underbart kort du gjort! SÅ FINT, och jättesöta små påsar med ljus.
Hoppas vi ses imorgon!
Kramar Nina

Tussemaja sa...

Låter som en alldeles toppenhelg! Kul att allt gick bra och att du är glad. Fina saker har du fått gjort också.
Träffarna jag går på varannan vecka är ojämna veckor... så det krockar ju lite med träffarna på mixen :( Men kanske kan fixa till att jag kan komma dit i stället någon gång.