söndag 11 april 2010

Födelsedagskort och personlig organisatör!

Vilken underbart solig dag det har varit idag! Man kan ju inte bli annat än glad!
Jag har testat en ny vikning som jag hittade här, Diagonal Double pocket card. Valde färg enligt utmaningen på Sukkersött, Brun, Rosa,Turkos, men bestämde mig för att inte delta denna gång.

Rolig vikning, den blir det förmodligen fler av.

Som grädde på moset denna fantastiska söndag fick jag spontant och mycket trevlig besök av Marita (Tussemaja). Vi fikade i solskenet, käkade lite lunch i form av spaghetti och köttfärssås och pratade strunt i största allmänhet. Sämre kan man ha det faktiskt! =) M har extremt bra ordning på sina pysselgrejer och vi är många som förundras över den. Hon tyckte nog att jag hade lite stökigt bland mina grejer........ för rätt som det var så satt hon där och städade och sorterade åt mig =) Ni kanske minns det här.....


Riktigt så stökigt var det inte när vi började....men det säger en del om hur bra koll jag har på prylarna. Hittade saker jag glömt att jag hade ju!


...djup koncentration....

......och så här fint är det nu!! Linor med klämmor för dekos, fådda kort och annat. Större delen av mina band ligger i zip-påsar, sorterade enligt färg hängda på scrapväskan i ringar och en massa annat som fått en egen plats. Jag har fortfarande en hel del kvar att fixa men jag är sååå glad att jag fick hjälp på vägen! Detta hade inte blivit gjort utan dig Tussan! ;) Tack! =) Nu är det så fint att jag knappt kommer våga pyssla.... =) Jag ska verkligen ta mig i kragen och sortera resten också!

Nu börjar det bli dags att knyta mig, jobbdag i morrn! Sov gott vänner!

Kramizar!

11 kommentarer:

Bettan sa...

Ja du ... tänk att det ska "behöva komma nån annan" för att se det man själv ser men inte orkar göra nåt åt...vilken tur att Tussemaja var på lite städhumör... för dej iaf.
Kram "moster"

Mia sa...

Snacka om ordning!!
En så´n skulle jag också behöva ibland! :)
Fint kort du gjort! Kanske något man ska testa!!
Kram//mamu

Lena sa...

Så snyggt du har fått i din hörna nu. Härligt att få hjälp förstår jag. Tycker att ditt kort är superfint. ska testas när jag kan. Ha en bra vecka. Kram Lena

Suz sa...

Underbart kort,fina detaljer.Kul vikning.
Du den där pinglan behöver komma hit...jag bor ju nu i källaren igen och fyfanken så det ser ut...var hon svår mutad?har du tips;)
kram på dig
Suz

Maria sa...

Så fint det blev med lite städ och fix.
Påminner mej om att jag måste jobba jag med lite !!!
Inte bara smurfa :)

Så trevlig vikning du fått till.

Maria

Tussemaja sa...

Bara kul att kunna göra någon nytta :) Blev ju bra. Och så klart du ska pyssla! Jag tar med mig ett par bra kartonger på tisdag som du kan ha din altringsprojekt och dina refiller i.
Kortet såg jag ju live... och det är precis i din stil. Snyggt!

Gertrud sa...

Det var ju tur att du fick hjälp. Det blev så fint. Vilken tur du har som har en sån kompis, var rädd om henne. Det var ett snyggt kort, fint med den prickiga cirkeln och fjärilen. Ha en bra vecka, kram Gertrud

Therese Fredriksson sa...

Åh vad fint det blev. Hon är fantastisk vår Tussemaja =)
Kortet är superfint, jag tycker absolut du ska delta med det om det inte är för sent.
Ses ikväll hoppas jag.
Kram

Nina sa...

Underbart kort! Du är så bra på att prova lite nytt, själv kör man på samma vikningar hela tiden =)
Ska nog försöka få hem den där ordningspinglan framöver jag... det blev ju superbra!!!
Ses vi ikväll?
kram Nina

Anonym sa...

Hej hopp... sååååå bra det blev med Tussemajas proffs sortering/organisering.. o ååååfint kort "lånar" nog den vikningen.. Kram pysselmajapinglan

Päivi sa...

Hej!

Hittade hit och kan inte låta bli att lämna en kommentar. :o) Vad super härliga alster du har här. Mycket snyggt!!!

Använder du dig också av Biltemas dubbelhäftande tejp ibland? Tyckte mig se en likadan rulle som jag har på någon bild längre ner :o) Super billig och bra att använda när man gör kort bl a.

Hälsningar från norra delen av vårt land :o)