tisdag 31 augusti 2010

Dt-uppdrag

Hej go´vänner! Hoppas att ni har det bra. Nu faller mörkret lite tidigare igen, och snart är det höst...... Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, normalt gillar jag inte den mörka årstiden alls, men samtidigt är det ju inget man rår på så då får man tända några ljus och försöka mysa så gott man kan :-) Apropå mysa så har jag knåpat ihop höstens första inspirationsalster för Mixen. Dags för September månads utmaning! Kika på Mixens blogg, utmaningen publiceras nog i morgon =) (Vill reservera mig för bildkvaliteten. Skyller på ljuset för det kan ju inte bero på fotografen??)

Grön cardstock som bas och superfint papper med ugglor på. Lite svårt tyckte jag det var att använda eftersom ugglorna gärna försvinner när man skär och dekorerar, därför klippte jag även ut två ugglor och använde som dekos :-) Stämpelmotivet är från Shorty n´ friends. Allt material finns hos Mixen utom alfabetet, "Olivia, Skinny Mini"


Enkel insida, men här ser man ju mer av ugglepappret.Å till slut en liten närbild på de två "extraugglorna"

Det var allt för idag, men tro det eller ej, fler alster finns på pysselbordet!

Kramizar!

6 kommentarer:

mia sa...

Åhhh.... vilket fint kort du fick till!! Jag vet att det inte var så lätt med det pappret,men jag visste att du skulle fixa det!
Kram

Ann-Sofie sa...

Så härligt kort.... roliga detaljer och uggla

bili sa...

Tufft kort :)Snyggt papper och ugglorna var läckra.

Tussemaja sa...

Håller med dig att ugglorna försvann... men det rådde du ju bot på - på ett fiffigt sätt. Härligt och mysigt kort.

Nina sa...

Jättefint kort!
Pappret är superläckert, svårt men du lyckades kanon =)
Skulle va en snygg tapet i ett barnrum tycker jag... Får köpa många papper ;)
Kram Nina

TinaStina sa...

Superläckert kort! Älskar det där ugglepappret och det var en himla bar idé att klippa ut några ugglor och använda som dekos :)

Det är ju sååå mysigt med hösten! Ingen stress över allt det där man ska hinna på sommaren. Som du säger, tända ljus och mys och så lite vin på det, bättre kan det knappast blir :)

Kramar!