söndag 1 augusti 2010

Hallå i holken! :-)

Jag har scrappat! Min pysselhörna har sett ut som ett smärre bombnedlsag ända sen jag var på scrapträff i Sparreholm i mitten på maj.....har nog pysslat nåt sen dess men då har jag hämtat grejer i hörnan och suttit i köket istället ;-) Igår tog jag tag i eländet och nu kan man faktiskt sitta där igen! Fick en släng av scrapfeber och altrade en låda att ha pappersrester i:Klädde med tapet och satte dit några rest bitar som dekoration :-) Biltemas dubbelhäftande tejp är ju helt suvve när man altar lite större saker! Nu har jag inte testat om alla spillbitar jag har får plats i den ännu.....just nu har jag dem i en pärm med plastfickor, men det blir jätteknöligt, pärmen blir snabbt full och papprena trillar ut. Kanske var lite väl optimistisk med storleken på lådan men då får jag väl göra en till då!

Min lilla mormor fyller år i veckan som kommer, så istället för ett vanligt kort har jag gjort en liten fågelholk. I den är tanken att jag ska lägga lite godis som hon kan mumsa på :-)

Inspirationen till denna fick jag av mina goda vän Tussemaja, och mallen hittade jag HÄR.
Annars har jag idag varit och hälsat på min mamma och pappa i Kolmården. Fick inte med mig mina grabbar dit, så jag åkte själv. Helt ok för mig, de har roligare hemma där de kan umgås med kompisarna och jag umgås med mamsen, vilket inte blir så jätteofta nuförtiden. Mys! Dessutom var grabbarna inte ens hemma när jag väl kom tillbaka några timmar senare, så det går nog ingen nöd på dem!! Hönsmamman har liiiiite svårt att fatta att de är ganska stora och klarar sig rätt bra på egen hand ett litet tag =)
Innan jag åkte kom jag på att en lampa på bilen gått sönder, så det blev liten miniservice (med betoning på mini) på den idag också. Inte kul, när man är tjej och lite fåfäng!! *skratt* ;-) Jag som gjorde så fin fransk manikyr på mina naglar häromdagen, det blev ju helt förtört av att pilla med lampskrället och fylla på luft i däcken :-( Jaja, det är ju bara naglar, de växer ut och jag kan måla om dem =) Övervägde en sekund om jag skulle strunta i det och låta min pappa fixa istället, men en bra kvinna reder sig själv eller hur säger man?? :-) :-)
Nu börjar det bli dags att göra kväll här....jag ska ju upp och jobba i morgon.....känns ju sådär faktiskt. Har haft två veckors semester hittills, nu ska jag jobba tre dagar innan jag får lite ledigt igen, det ska jag väl överleva. =) Är det något som brukar gå snabbt så är det ju tid, de tre dagarna är nog överstökade i ett nafs!
Ha det gott mina vänner, vi hörs igen!
Kramizar!

5 kommentarer:

Linda sa...

Vilken härlig fågelholk! Hoppas att hon blev glad!
Ja, spillbitar är ett ständigt problem att förvara...=)

Tussemaja sa...

Vilken söt fågelholk! Du är ju bäst på dessa.
Och lådan för spillbitar... varför inte ha en för cardstock och en för mönstrat papper? Så har du ju lite mer att göra i scraphörnan :)
Kram!

Erica sa...

En jätte fin och härlig fågelholk. Den skall nog mormor bli glad över.

Bra jobbat med bilen. Inte alla som vågar ta tag i sakerna själv :)

Är på semester men känner mig hemma när jag tittar på bilden i inläget innan :)

Kram Erica

Nina sa...

Vilka fina saker du gjort :)
Spillpapperslådan var ju smart. Skulle behöva göra nåt liknande jag också egentligen. Nån annan gång ;) ......
Kram

Nina sa...

Å skulle behöva städa bland mina pysselgrejer också, håller på att försöka rensa i hemmet över huvud taget... attans vad skit man har sparat =)
Holken är kanonfin! Gissar att den uppskattades.
Hoppas vi ses snart.
Kramar Nina