måndag 8 oktober 2012

Mer digiscrap och ett kort :-)

Nyss hemkommen från bowlinghallen där jag spelat match med mitt "korp"-lag "Hellre än bra". Otroligt jämn match som slutade till motståndarnas favör. Det blir fjärde säsongen vi spelar tillsammans nu, känner väl inte att jag blir så mycket bättre med tiden direkt, men det är roligt och det blir en gemenskap med alla som är med :-)

Hade svårt att slita mig från digiscrappandet i fredags kväll.... så det blev en LO till. Den här gången med en bild från när vi var små, jag och mina syskon. Vid det här fototillfället är vi på väg till kyrkan för ett dop. Jag minns så väl att jag kände mig så fin i mina kläder för dagen :-) Ghaaaa! 28 år sen...) Dessutom ser vi ju faktiskt ut att hålla sams, vilket nog inte var helt vanligt då.... nuförtiden är vi de bästa vänner alla tre.

Hade som sagt svårt att sluta, det kommer nog bli några LO:s på det digitala sättet framöver, finns MYCKET att lära om photoshop! Gjorde en omslagsbild till Facebook också, mest för att jag vill göra NÅNTING :-)

Nåja jag har ju pysslat på vanligt hederligt vis också. Ett födelsedagskort till ett av mina brorsbarn igen, nu har de fyllt färdigt för i år!
 På insidan sitter en ficka som jag stoppade pengar i.
 
På lördag är det dags för scrapträff! Så nu ska jag sätta mig och välja ut några foton att ta med, så att jag kan vara med på utmaningarna :)
Trevlig kväll!

Kramizar

2 kommentarer:

Nina sa...

Vilka fina lo´s och kort. Jag vill också börja med digiscrapping. Nångång så.....om hundra år när jag får mer tid ;)

Ses på lördag. Kram

Åsa/asamia sa...

Tokgillar din fina LO!