måndag 22 oktober 2012

Snart är det visst jul.....

....veckorna bara rusar på och nu är det måndag igen! Fast för ovanlighetens skull tycker jag att det är bra att det bara är måndag, jag ska ha födelsedagsfest med drygt 30 gäster på lördag och det är lite kvar att göra inför den.
Jag behöver för övrigt inte fixa så jättemycket själv, istället för presenter har jag önskat mig festen så det är mina vänner som gör det mesta när det gäller matlagning o.s.v. :-) Blev klar med bordsplaceringen idag, bara det är ett företag i sig ;-) och dukar, servetter, ljus och snacks står på schemat härnäst. Dukningen skall gå i svart, rosa och silver, inget halloween-tema här inte, det är så förutsägbart denna årstiden ;-)
I det här huset finns festlokalen, en gammal krog (har också fungerat som likförvaring nån gång i tiden...huuu)

Det kommer bli hur kul som helst, det vet jag!

Men...apropå jul då :-) Förra året fick jag ganska sent förfrågan om att göra julkort till mina kollegor på jobbet. Då satt jag och kämpade med ett 30-tal bara två veckor innan jul. Nu har samma kollegor flaggat för att de är intresserade även i år och då är det väl bäst att sätta igång! Grundtanken är att inte lägga ner massor med tid på varje kort och att göra dem lika fast inte riktigt :-) Hittills har jag knåpat ihop 5 st "pocket-cards" i stl 10x10 cm. Ytterligare 5 st är ligger för montering, sedan kommer jag nog göra några av annan modell :-)

För drygt en vecka sen var det dags för höstens scrapträff på Mixen. Som vanligt bjöds det till utmaningar, en kort- och en LO-utmaning efter skiss. Har tyvärr inte skisserna kvar.....

Kort till en rockig tjej?

Lo med min yngsta son när han och en kompis var ute och skejtade veckan innan träffen. De fick ta några bilder innan de fick till det :-)

Nu är det tajm för bowling-match igen...wish me luck!

Kramizar!

1 kommentar:

Erica sa...

Oj vad spännade. Hade fest i helgen. Var så kul. Hoppas det går bra med planeringen och ni får kul.
Mycket fint har du gjort på träffen. Hoppas kunna få till en pyssel dag snart.