lördag 23 maj 2009

Mer godis!! (Och lite Hip Hop)


Kolla in den här fina blog-candyn som BellaMio har i sin blogg! Vem vill inte vinna??
Lämna en kommentar till hennes inlägg och länka till din blogg så är du med. Pågår till imorgon kväll. Hon har dessutom gjort ett av de snyggaste kort jag sett, STOR liftvarning på det!
Annars inte mycket att visa eller rapportera, har pysslat med två av mina brorsdöttrar idag, tänkte visa vad vi åstadkom, men det kanske blir i morrn!
OCH nu kan jag visa upp min fantastiska son, de hade ju dansuppvisning förra helgen. Han är såklart killen med keps....ingen annan kille med ju. Superduktig!!!! Missa inte gesten i slutet....(om du orkar titta så länge vill säga )
Jag bara pyser över av stolthet.....
Ha det gott!
Kram

7 kommentarer:

Lena sa...

Oj,oj, vilken härlig och duktig son du har. Klart du ska vara stolt över honom. Önskar man var hälften så vig som dessa dansare,hi,hi. Håller med dig om BellaMios kort, det är kanonsnyggt helt enkelt! Kram Lena

Bettan sa...

Hur långt ska han gå den duktiga gossen??!!!!!!! VÄLDIGT bra är han. Nya michael jackson kanske. Har han provat thriller? ja han kommer att ta hiphopen långt om han vill.Kram "moster"

Suz sa...

Säger bara en sak... UNDERBART! Kram

Gertrud sa...

Förstår att du är stolt över sonens talanger. Jag håller med dej om BellaMios kort det är utöver det vanliga och superläckert. Ha en bra söndag, kram Gertrud

TinaStina sa...

Cool kille! Och som vi sa sist, man får vara stolt över sina barn! Om jag får säga det så är han helt klart bäst av dem :)

Tack för sällskapet förresten! Och inte visste jag att Mita bodde granne med dig? För det måste hon ha gjort så snabbt som vi tog oss dit ;)

Kramar!

mia sa...

Sicken guldklimp vi har i familjen!!
Han är ju bara så superbäst! Ge honom en puss & kram från mig.
kram//mamu

Tussemaja sa...

Så duktiga de är! Jättekul att få se.
Kul att du gjorde en guldtag på studentkortet )