söndag 17 maj 2009

Scrapträff i Sparreholm!

Åh vilken bra dag jag har haft! Blev hämtad i morse av Tina, sen bar det av till Sparreholm och Mita för en dag med pyssel och härligt sällskap. Resan dit gick i ett nafs, vi hade så mycket att prata om i bilen och plötslig var vi bara där! Inte konstigt med så himla trevlig res-sällskap ;)

Började med lite stärkande kaffe och väntan på en dam som inte riktigt kan sin geografi...... Har du hittat hem nu Tussemaja?? Det var lite svårt att komma igång...... utmaningen var ett morsdags-kort i blått. Vet ej varför, men jag är inte så förtjust i blått så det va jättesvårt tycker jag. I allafall, man var ju tvungen och reka butiken noga innan jag började och sen pladdra lie (det är jag BRA på), klurade på mitt kort, och vips så va det dags för lunch! Jaha, så är det ju alltid när man väl kommer igång, men mat satt verkligen inte fel. Mitas man, Bosse, hade grillat kycklingfilé åt oss som avnjöts i solskenet. Mumsigt! Med ny energi i kroppen skulle jag ta tag i kortet igen då. Det kortet var faktiskt den enda jag åstadkom på hela dagen, och jag kan inte påstå att jag blev nöjd. Törs visa det eftersom jag inte tänkt ge det till min mamma....har en annan idé för det :) Gillar Mimosa-stämpeln dock, inköpt idag och kommer nog bli använd mycket!

Det gör inte så mycket att jag inte hann mer, för det är själva grejen att träffas, utbyta ideér, skratta och få fler/nya likasinnade vänner som är viktigast! Superkul har jag haft! Tack Mita och ni andra.Nu ikväll har vi varit på dans-show och kikat på vad Jocke och de andra övat på den här terminen. Åhhh va mallig jag är! Min son är ju bara bäst!! Hihihi.... tänkte visa ett filmklipp på ett av numren men måste fixa till filmen först och det behöver jag hjälp med så det får jag visa en annan dag!

Nu blir det tv en stund innan kudden och en ny HÄRLIG (ironi...) arbetsdag kallar!

Kram

6 kommentarer:

Lena sa...

Hallojsan!
Vad roligt det verkar att få träffa likasinnade en hel dag så där. Något som jag längtar efter att få göra någon gång! Jag tycker att ditt blå kort är fantastiskt fint.Vackra blommor uppe i hörnet.Jag älskar ju blått,men kan hålla med om att det är inte det lättaste att göra kort i blått. Stämpeln är jättegullig. Jag har den med och gillar Bildmålarnas stämplar. Kram

Gertrud sa...

Jag tror att du haft en toppendag, det låter så mysigt. Jag tycker att ditt kort är jättefint, jag gör själv inte så många blå kort. Men har en beställning på just ett blått kort så jag får se om jag lyckas som du. Ha en bra vecka, kram Gertrud

Suz/Kortmaja sa...

Vad trevligt ni verkar ha haft*gråter en skvätt* Så mysig butik! Hoppas det blir fler gånger så jag kan åka med. kortet är bedårade fint.Vill verkligen se den filmen:0) Ha en bra vecka trots slit och släp. Kram Suz

mita sa...

Tack tack! Jag gillar i alla fall ditt kort jättemycket! Planerar lägret ;) stor kram!

Tussemaja sa...

Jag tog vägen över Nyköping och tjänade in 20 minuter! Tänk om hitta.se kunde ha den smidigaste vägen. Kul att träffas igen! Ska lägga ut mina kort ikväll... var alldeles för trött igår.

Monica sa...

Tack för din snälla kommentar :-) Kul att se lite foton från er pysselträff. Blir det ett läger så är jag definitivt på hihihi :-)

Vad härligt det ser ut att pyssla med sin son. Jag längtar efter den dagen då min son (1,7år) vill pyssla hihihi. Jag har anat talang då han hällde glitter över lim. Mycket glitter precis som mamma gilalr hahaha :-) Nu ska jag kika runt på din blogg. Kul med inspiartion! Kram kram!