torsdag 28 maj 2009

Seminarium och ett födelsedagskort

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen!!!! Var f-n tar tiden vägen! Den här veckan har ju bara försvunnit, och imorgon är det fredag, IGEN!!! Inte har jag hunnit med allt jag tänkt heller men det är ju inget nytt. Nån som vet var man kan köpa sig lite tid??? I och för sig har jag fått en del "Millistid", massage i tisdags och ny frisyr idag så jag ska väl inte klaga. :)

Igår var jag på en föreläsning med Michael Södermalm. Shit vilken bra föreläsare! Rubriken var "Vinnande medarbetare" men det han pratade om går ju att applicera på allt i livet. Handlade om mental träning, att min egen attityd avgör hur jag mår osv. Var och en väljer faktiskt hur ens liv ska vara..........Bra att få höra det ibland. Han utgår ju ifrån sitt eget liv, val och erfarenheter, mycket spännande att lyssna på!

Ett kort har jag lyckats hinna med i alla fall. Beställning på ett födelsedags kort till en 7-åring. Vet ej ännu om beställaren gillar det.........men jag tycker nog att det är ok. :)

Det börjar väl bli dags att knåpa på nåt till mor kanske.....Mors dag på Söndag ju! Jag vet vad jag ska göra, så det är bara att sätta tänderna i det!

Ha en toppenkväll!

Kram

7 kommentarer:

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Tack söta rar för din kommentar, vad glad jag blir över dina fina ord, och att du läser min blogg! :)

Jag kan verkligen rekomendera digi scrap, det är perfekt när man har lite tid! Man behöver inte städa fram eller bort något, det är billigt om inte gratis eftersom det finns så mycket fina gratis kit online, och man knåpar snabbt ihop en layout. Samt att man inte behöver scanna eller fota den innan man lägger ut på bloggen! :)

Så det rekomenderas verkligen, ska bli spännande att se om du kommer igång med något :)
Ha en toppen kväll!
Kram

Suz/Kortmaja sa...

Men åååå vad fint kortet blev! Det pappret är ju perfekt till den stämpeln. det är alltid kul att gå på föreläsningar,det är en kick. Ha det så bra.
Kramar

Gunilla/Nilla sa...

Ett kort man blir riktigt glad av. Härligt motiv, vina detaljer och sååååå snygga färger. Självklart kommer det blir väldigt uppskattat.

Ha en trevlig helg/Gunilla

Erica sa...

Wow vilket jätte härligt kort. Måste säga att papprena du valt var bara så fina. Och med allt tillsammmans blev bara perfekt.
Ha en underbar helg!
Kram Erica

TinaStina sa...

Superfint kort, det kommer han självklart att gilla!

Jag håller med dig, VART tar tiden vägen? Mina bloggrundor får dessvärre ta smällen. Men snart är det sommar och då kanske man får mer tid?

Jättefint studenkort också! Men jag fattar förstås inte hur du menar med embossing och stämpeltryck innan det svalnat. Trög är bara förnamnet ;)

Tack för utmaningen! Den antar jag såklart.

Massor med kramar!

Gertrud sa...

Ett härligt killkort med ett passande papper. Fina färger. Ha en fortsatt bra helg, kram Gertrud

TinaStina sa...

Nu har jag svarat på din utmaning och kontrar med en annan utmaning till dig!

Ha en bra vecka!

Kramar!