måndag 20 juli 2009

Lite saker jag gjort...

Jaha, då har det redan gått en hel vecka av semestern. Har dessutom varit och tjuvjobbat lite idag....tänk, man längtar efter semester men sen kan man inte hålla sig bort ändå! Ja jag är ju som sagt kontrollfreak så lite koll vill jag allt ha :)
Jag var i Bålsta ett par dagar förra veckan med kidsen och hälsade på en av mina bästa vänner och hennes familj. Vi hade så mysigt, fick lite sol på mig, grabbarna badade och vi satt och babblade till sena kvällen. Me like a lot! Min kompis fyllde år för ett par veckor sen och hon fick kortet jag visade i förr förra inlägget. Sen kom jag på att jag skulle fixa en hemgjord present, hon scrappar också så det var rätt enkelt. Altrade en Aladdin Hjärta-ask och plockade ihop lite smått och gott som man kan ha användning av när man pysslar ;) Lite berlocker, blommor, blad,tårtservetter,band,uppstämplade motiv, pärlor bl. a låg det i lådan. Hoppas att hon får användning av det.











I lördags tog jag återigen grabbarna med mig och åkte till mormor o morfar i sommarstugan (mina föräldrar alltså). Nu är ju en 14 åring inte så lätt att få med sig..... så jag lockade med att de fick ta med sig varsin dator....Alla sätt är bra utom de dåliga va?? Tur att vi har två st bärbara i huset. Så de kunde roa sig medan jag och mamma satt och pratade scrap mest hela tiden....ja lite annat blev avhandlat också ;) Hon hade fått en så himla fin ask av Inger, och jag blev genast sugen på att pröva på att göra en....




Blev visst lite konstig vinkel på fotot.... Använde mig av spillbitar så färgvalen lämnar kanske övrigt att önska. Asken är inte på långt när lika fin som förlagan men det va jättekul att göra, blir nog fler framöver. Blir ju kort och ask kombinerat om man har nåt litet att ge bort :) Jag äger ju inga fina Spellbinders, har faktiskt varit lite för snål,särskilt nu när jag snart ska flytta. Fick tips om ytterligare en tjej som gör mallar som hon delar med sig av, Mirabyll, kolla där hon har gjort massor med fina saker! Det finns biljetter, skyltar, kurvmallar osv osv. Superbra! Fattar inte att jag missat henne! Himla schysst att dela med sig till oss som inte har tålamod att göra själv.... I allafall så är det därfrån jag fått de olika former jag använt mig av.

Har även gjort ett kort.....

Hjärtanen har jag ritat själv, klippt ut i ett mönstrat papper, virat tunn metalltråd runt och sedan embossat med clear-embossing 3 ggr. Snöret är fuskmocka typ.

Med detta säger jag tack o hej för idag! Nu ska jag åka och handla nåt gott att grilla till kvällen.

Ha det så bra! Kramizar!

10 kommentarer:

Bettan sa...

Oj vad du har varit produktiv, fint blev det oxå. Både kortet och asken blev jätte söta. Kortet blev dessutom tufft.Gillar snörningen!!!
Hoppas att det blev nåt riktigt gott på grillen, vi åt pannkaka med stekt fläsk!!!!!! Mmmmmm!!
Kram "moster"

Mia sa...

Sååå fin asken blev! Nu måste jag ju bara försöka mig på att göra en jag med. Vi kommer till sta´n i morgon. Hör av mig!
Kram//mamu

Suz/Kortmaja sa...

Vad fina grejer!Kortet är så snyggt. Askarna så läckra snygga papper. Jag håller på med en ask,blev sugen på göra en också. Har haft den mallen ett tag och inte gjort men nu så. Ha det bäst STOR BAMSE kram

Hanna sa...

Hej!
Vilka fina saker du gjort!
Såå rolig idé med chokladasken och den blev verkligen helt underbart snygg!
Även den lilla asken och kortet är supervackra!
Så fina detaljer och du är så bra på att få till läckra färgkombinationer.
Ler brett när jag läser om 14-åringar som inte är lätta att få med sig. *skratt* Du har rätt! Känner på mig att jag kan vara väldigt besvärlig och motvillig ibland! ;o) (nu är jag ju 13, inte 14, men i alla fall!)
Ha det bäst!
1000 kramar från Hanna

Tussemaja sa...

Asken blev jättefin! Och kortet... gillar korsettsnörningen. Visst är det bra med andra som delar med sig olika mallar som Mirabyll gör! Ska du till Mita den 8:e augusti? Jag ska dit i alla fall.

Viddan sa...

Mycket fina saker - allihopa! Har du mallen på asken (den som Inger också har gjort)? Jag har tittat länge på hennes och velat ha mallen ;)
Kram Lena

Tussemaja sa...

Synd att du inte kan komma! Men det blir ju fler tillfällen... som scrapläger :)

Gertrud sa...

Så läckra saker du har gjort. Kortet är så snyggt med snörningen. Kram från Gertrud

Erica sa...

Vad mycket fint du gjort. Gillar din ask. Den är helt fantastisk. Så mycket underbara detaljer.

Tack så mycket för alla fina awarder så jag fick. De värmer.

Ha det gott!
Kram Erica

TinaStina sa...

Underbar ask! Sådan mor sådan dotter: era askar är precis lika fina som förlagan... så det så! Och kortet med snörningen blev urläckert!

Ska ni flytta? Vart då? (nyfiken :)

Hoppas vi ses hos Mita den 8:e!

Kramar!