torsdag 23 juli 2009

Surf/Vattenskidkille!

Hallå på er! Oj vad dagarna rullar på fort när man är ledig. Har inte gjort nånting som planerat. Vi hade ju tänkt rensa ur vinden och åka till tippen, jag ska börja packa,åka på en semestertripp tillsammans med barnen + att jag måste fixa lite möbler till mitt nya boende. Det har jag faktiskt gjort....hänger på Blocket varenda dag, tror banne mig jag kan alla annonser utantill! Men det lönar sig, även om det inte är det roligaste. Har lyckats köpa sängar till barnen och mig, samt matchande byrå och sängbord. Riktiga klipp om jag får säga det själv.....och behövde inte åka alls långt för det mesta fanns här i stan! Saknar fortfarande en soffa (jag är lite småkräsen så det får ta den tid det tar) men sen är de stora grejerna klara. SKÖNT! Så nu återstår "bara" rensning, packning och semestertripp. Hoppas vädret hyfsar till sig, då blir det nog Öland ett par dagar nästa vecka, där vi har kompisar som semestrar för närvarande.

Igår firade jag och min bästis hennes födelsedag. Vi tog en helkväll med god mat och dryck och jag var inte hemma förrän på sena natten. Lite trött och seg idag såklart, men det gör inget när man haft så skoj som vi hade!!

Känner en liten kille som fyller 11 år i morgon. Har gjort ett kort som jag tycker passar perfekt. Han är en superduktig vattenskidåkare och jag ville gärna göra ett kort med det temat. Då såg jag! Suz hade gjort ett kort som finns på hennes blogg med en surfkille (det är väl Magnolia?Sånt kanske man borde veta men jag brukar inte använda dem så ofta...) Eftersom hon skulle dra till skärgården samma dag fick jag väldigt bråttom att åka till henne och låna stämpeln! Tack raring!!

Sjöhästen och livbojen samt vattenskidåkaren på insidan är Clipart, jag har inga bra "sjögrejer", men det funkade ju hur bra som helst. Bakgrundspappret på utsidan fick jag också av Suz, det är resten av det hon använt till sitt kort :) Tror inte mottagaren är så intresserad av min blogg, så det är inget större risk att han ser kortet innan det dimper ner i brevlådan, men jag vet att hans mamma läser..... Hoppas hon inte skvallrar... ;)
Nu ska jag ta min dagliga Blocket-runda :) sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på!
Stor kram till er alla!

8 kommentarer:

Viddan sa...

Kortet är riktigt tjusigt!
Kul för er att ni bor så nära att ni kan låna saker av varandra =)
Ha en skön semester!
xx Lena

Bettan sa...

Jättefint kort! Gillar framsidan med livbojen,är det ett sjöodjur el sjöhäst?
Kram "moster"

Lena sa...

Hej på dig!
Visst är det bra att kunna låna en stämpel ibland. Man kan ju inte köpa alla. Ditt kort är jättefint!
Roligt att du gör lite fynd på Blocket och hittar sånt du tycker om. Ha en fortsatt bra semester. Kram Lena

TinaStina sa...

Älskar den där surfkillen! Det är inte så lätt att hitta grejer till ett killkort direkt. Och kortet har du ju fått till dundersnyggt... as usual :)

Kramar!

Erica sa...

wow vilket jättte snyggt kort. Gillar denna surf killen. Tur att man har kompisar och låna stämplar av ibland :)

Ha en fortsatt bra semester.

Kram Erica

Gertrud sa...

Läcker surfkille. En kul stämpel nu på sommaren. Grattis till dina fynd på Blocket. Jag önskar dej en fortsatt skön semester. Kram Gertrud

Suz/Kortmaja sa...

Jädrar i min lilla låda, så fint det blev kortet! Hoppas att han blev glad. Skönt att vissa saker börjar falla på plats. Ser fram emot trevliga kvällar vid ditt köksbord:0)Vi är hemma o tvättar lite och kastar gammalt skit.
Hörs snart vännen!

Kram Suz

Nina sa...

Underbart fint kort, jag är säker på att han kommer att gilla det. Själv blev jag smått kär i vattenskidåkaren.. HUR SÖT SOM HELST! =)
Sköt om dig!
Kramar Nina