torsdag 20 augusti 2009

Massor med bilder!

Hallå! Här är jag igen! Dagarna bara rullar på och snart är det helg. Min första utan barnen..... Får försöka se det som tid att hämta kraft, passa på att göra det jag vill. Framöver kommer jag förmodligen uppskatta de ensamma dagarna, för att sedan kunna lägga min energi på grabbarna!
Idag när jag kom hem från jobbet låg det jättetrevlig post i lådan! Har fått ett såå fint "Lycka till"-kort från Tina. Blir verkligen rörd av omtanken och jag är så glad att ha henne som vän :)

Ett Pop-Up-Kort! Gillar husstämpeln massor! (Bra oxå, för nu kan jag kolla hur man gör såna kort....) :) :)

Som om inte detta var nog, kom min syster Jenny och sambon Frank på besök. Och vad fick jag då...? Jo den helt underbara koffert som Jenny klätt! Den fick jag!! *glädjeskutt* Fylld med godsaker samt tillhörande dryck....

En tag satt på.......

Mmmmm.....

Ja, jag har faktiskt pysslat lite jag med. Yngsta sonen skulle åka med sin pappa och gratulera farfars fru på födelsedagen nu ikväll. Gjorde ett kort till henne i går kväll. Det gick ganska snabbt men tycker att det blev rätt bra ändå. Bakgrundspappret och hatten har jag fått av Gertrud, blommor och blad är f.d ljusmanschetter.

Nästa kort är även det ett grattiskort som jag tänkte delta i Handstämplats augusti-tävling med. Kravet var att det skulle vara sytt någonstans på alstret, på maskin eller för hand. Jag ville testa att göra ett "Trishuttercard", hittade en bra tutorial hos Splicoaststampers. Har sytt på maskin runt alla de mindre bitarna.


Basen är ett cardstock, designpapper från Maja Design och Kaiser Craft, köpta hos Mixen. Blommorna är fådda och bladen under är från isärplockade ljusmanschetter.

Det var nog allt för idag...... Till nästa gång, ha det bäst!

Bamsekram!

8 kommentarer:

Jenny sa...

ooh ooh ooh du bara måste visa mig hur man gör den där vikningen den var snygg. sååå annorlunda. Hoppas du vinner nåt med den!
Kramiz!

Lena sa...

Hej på dig!
holala, vilka fina saker du fått, vad roligt! Sedan dessa kort du gjort, helt fantastiskt fina. Det var en rolig och annorlunda vikning på ditt kort. Det är superfint och detta hoppas jag du vinner med! Passa på och njut nu av en barnfri helg, gör det du tycker om och njut av tillvaron. Kram från Lena

Annacarin sa...

Hej Marie-Louise, vilka fina gåvor du fått! Och vilket UNDERBART kort du gjort själv.. så läckert!
Jag förstår din ''ångest'' med barnen det tar tid att vänja sig, så är det bara, fast det är också så att du kommer att lära dig att uppskatta den tiden även om det känns långt bort nu! Det tog mig en himla lååång tid =0) men nu är det så länge sedan... Bara man vet att barnen har det bra!

Många kramar, Annacarin

Gertrud sa...

Hej, vilket fint inflyttningskort du har fått. Gott men vänner. Men vilka fina kort DU har gjort. Kul att du fick användning av sakerna jag skickade. Och det andra kortet ser så avancerat ut. Jag fattar inte hur du har gjort. Klart att du vinner med detta. Ha en skön helg. Kram Gertrud

mia sa...

Oj!!! vilket fint kort!
Ja vinner du inte med det så vet jag inte.
Lycka till!
Kramiz//mamu

TinaStina sa...

Ohhhh så fint ditt Trishuttercard blev *mållös*! Så otroligt harmoniskt med färgerna och stämpeln är ju pricken över i:et. Och jag som måste städa... nu fick jag ju lust att prova det här istället! Om inte du vinner så blir jag riktigt sur ;)

Var det DU som fick den fina kofferten! Jag har varit inne hos Jenny och beundrat den.

Ha en bra helg Millis! Kramar!

Lilla Pyssel Inger sa...

Kortet till Jenny var SUPER FINT tyckte mycket om:)Bästa hälsningar från lilla pyssel Inger:)

Camillis sa...

Verkligen ett superläckert kort!