lördag 1 augusti 2009

Mysigt besök!

Igår fick jag besök av två av mina brorsdöttrar som är 10 resp. 11 år. De brukar ringa ibland och höra om jag har lust att pyssla med dem. Klart att jag vill, men har varit tvungen att neka ett par ggr nu under semestern eftersom jag har varit borta, har letat möbler osv osv osv.... Men igår fick vi ihop det! De vill ju gärna att jag ska pyssla också, men det är svårt.......båda tjejerna pratar i ett :) Det är Millis, kan jag ha så här, millis blir det här bra, millis, millis..... hahaha de är så gulliga. :) Så jag hjälper dem istället. Hannah skulle på födelsedagsfest på kvällen och ville göra ett kort till kompisen. Hon hade inte så mycket tid på sig heller, mindre än 2 timmar men så här blev det i alla fall......

Fint va! Hon har lånat mina Pro till motivet, lite stickles på vingarna. Fjärilarna var färdiga dekorationer hon hade som hon ritat vita prickar på.

Emma ville göra en sån ask som jag gjort, den ska hennes mormor få i födelsedagspresent. Jag hjälpte till med måtten för asken, men för övrigt har hon donat själv. Jag är verkligen imponerad av resultatet!

Även hon har färglagt med Pro. På insidan ska det sättas fast en liten hälsning också. Man är ju lite nyfiken på vad som kommer att ligga i lådan.... ;)

Ja, mitt lilla projekt blev det inte mycket med igår alltså, fast hjärnan arbetar t.o.m. när jag sover på ideér.....

Ha en riktigt bra lördag!

Stor kram!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh, så duktiga småtjejer!!! Vad ska de månne bli av dem när de blir stora?! Superfint kort, och vilken underbart fin ask!! Men så har de ju en duktig faster att lära av också!

mia sa...

Sicka duktiga sondöttrar jag har!! Om jag inte hinner så får du pussa & krama dom från mig!
kram//mamu // farmor (flickornas)

Lena sa...

Vilka duktiga tjejer du haft på besök. Visst är det roligt att pyssla med dom små. Så fina alster dom har gjort. Kanonduktiga. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram Lena

Hanna sa...

Åh, så duktiga dom är! :o)
Och sen måste jag säga WOW för en superläcker LO, i inlägget nedan. :o)
Ha det bra!
Kramar från Hanna

Viddan sa...

Vad kul att få känna sig så omtyckt och kunna hjälpa till... De avgudar dig säkert! Fint blev det oxå=)
xx Lena

Bettan sa...

Oj vilka duktiga flickor!!! Ja, det ligger väl i vår släkt att pyssla på alla de vis. Jättefint kortr och ask.Hälsa flickorna det.
Kram"moster"