måndag 17 augusti 2009

Vill bara berätta...

...att jag lever! (Knappt...) Nu är jag på plats i mitt lilla radhus. Det ser visserligen ut som ett bombnedslag än, och jag kan inte minnas när jag kände mig så här slutkörd sist, men det finns ljus i tunneln och jag tänker inte stressa ihjäl mig heller. Jag är verkligen glad att jag tog ledigt från jobbet 2 dagar nu, det går åt.
Idag är planen att iordningställa vardagsrummet. Slet nämligen med överdragen till soffan och dynorna igår, de behövde tvättas och det va inte lätt att få på dem på soffan igen!!! Jocke (som är tv-beroende... ;) ) undrar när sjutton soffan är torr så han kan få sitta/ligga i den! Även pysselhörnan ska fixas lite. Det tar väl lite tid att få det som man vill, men jag har ett par födelsedagar inom kort (läs slutet på den här veckan....) så jag kanske unnar mig en stund ikväll och gör ett kort eller så ;) ;)
Har inga bilder att visa idag, men jag tycker verkligen du ska ta en titt hos "Pysselgalen"
Jenny har klätt en låda som blev så himla fin!
Nu ska jag stärka mig med kaffe, sen väntar kartonger och prylar!!

Kram från mig!

9 kommentarer:

Monica sa...

Förstår om Du haft en jobbigt helg - det är mycket slit och släp när man flyttar - fråga mig som flyttat ett antal ggr!! Men Du allt behöver inte vara perfekt på en gång - du har massor med tid att få ordning.Önskar Dig och grabbarna lycka till i nya huset.
Vi ses på torsdag
Kram
Monica

Annacarin sa...

Hej Marie-Louise, jag tycker att det låter som om du får en välförtjänt ledighet..:0)
Kram Annacarin

Bettan sa...

ta´t lugnt! Du hinner.... ingen tar det ifrån dej. Kram "moster"

mia sa...

Mysig lya har ni fått! Slit inte ihjäl dig. Det blir klart när det blir klart! Jag tycker du är jätteduktig!
Kram//mamu

Lena sa...

Ja du Millis det är jobbigt att flytta. Ta en sak i taget och scrappa emellanåt, så fixar det sig ska du se. Hoppas du känner dig aningen piggare idag. Styrkekram från Lena

Hanna sa...

Hej!

Ja, det är jobbigt att flytta. Men det löser sig! Vi flyttade för fyra år sedan, och det tar sin tid innan man kommer in i det och innan man får ordning på allt, men det går, och det blir bra, det lovar jag!

Du har fått en liten utmärkelse på min blogg. :o)
Maila mig din adress på erlandssonhanna@telia.com.

Ha det bra!
Stora kramar från Hanna

Linda sa...

Hej hej!
Pisupporna kommer från en kalender jag köpte till pojkvännen i julklapp. Köpte den på Designtorget. Det e en pinuppa för varje dag, alltså, man river bort en lapp för varje veckodag. Självklart hade jag en liten baktanke när jag köpte den, pysselskadad som man e *skrattar*
Ha det toppen!
Kram Linda

Erica sa...

Ja det är jobbigt att flytta. Alltid mer än vad man tror. Och inte nog med flytt och städ, det tar lång tid innan man kommer i ordning. Men det blir alltid bra till slut.

Kramar Erica

TinaStina sa...

Hahaha... det ser ju PRECIS ut som du på bilden!

Ja, jobbigt är det att flytta men sen när man väl sitter där och soffan har torkat och allt är på plats så glömmer man snabbt hur jobbigt det var.

Kram!
Tina