söndag 19 april 2009

Altrat Utmaning #1 & Utmaning #2-Bokmärke

Undrar om min man är lite trött på mitt pyssel nu.... Försöker få en åsikt då och då men han mumlar mest....... ;) Ja jag kanske inte är så himla social när jag försvinner in i mitt skapande. :) Ska i alla fall åka på fotbollsmatch i Flen sen så då blir det paus i flera timmar!

En altrad Anton Bergh-ask har jag fått till nu. Synd att det är så svårt att få en bild där man ser helheten. Minst två mönstrade papper,minst en text, minst tre blommor och minst ett band eller spets skulle användas. Papprena på ovansidan och på sidorna är olika plus att jag har smugit in ett prickigt på ovansidan också. Lite spets på sidorna och två band ovanpå. Pappret jag använt på sidorna har text och så blev det en text-stämpel också. Osså tre blommor!

En annan utmaning bestod i att göra ett bokmärke. Enda kravet var ett stämplat och färglagt motiv, för övrigt helt valfritt. Började göra i vintage-stil, som jag gillar, men sen klämde jag till med en Penny Black -hund??? Hm....hur tänkte jag då? Inte alls förmodligen, t.o.m min 11-åring tycker den är lite malplacerad :) men nu sitter den där i alla fall! Är väl inte som andra kanske...*fniss*

Nästa projekt är nog ett kort...... Tills det är klart, ha en skön morgon!


Kramizar

2 kommentarer:

Bettan sa...

Jag gillar iaf hunden. Du är sååå jätteduktig, inte bara när det gäller skrädderi utan pyssel oxå. Kram "moster"

Suz/Kortmaja sa...

Men herre j*v så fina grejer du gjort ! Tycker du är sååååå duktig!Älskar asken den är helt fantastisk
Ha det bra så hörs vi snart. Kraaaam