söndag 12 april 2009

Man skulle kunna tro...

......att jag startat påsfabrik! ;) Det har jag ju inte men det är kul att ge bort en liten påse med nåt gott i när man ska på diverse middagar och dylikt i påsk. Så det har blivit 3 st under helgen. I fredags var vi hembjudna till min bror med familj på grillning, i går var det dags för den traditionsenliga påskmiddagen hos svärmor och idag ska vi åka ner till mamma och pappa i Kolmården. Alla får de små gottpåsar som jag tillverkat av tapet och sedan dekorerat. :)

Blommorna har jag som vanligt gjort efter mallar som fantastiska Miss Cutiepie delar med sig av. Gillar speciellt de på den nedre påsen, de har jag inte använt tidigare. Superfina! Det där med tapet är ju inte så dumt heller faktiskt, man slipper skarva eftersom den redan har bra bredd, och rester av det har man ju alltid ligger och samlar damm.

På den här har jag format ett hjärta av metalltråd och virat snöre runt, en liten snilleblixt jag fick alldeles på egen hand, även om det säkert har gjorts av många innan :) Jag gillar det skarpt i alla fall. Som de flesta säkert redan förstått så gillar jag den lite slitna looken, vad det nu kan kallas, (shabby chic?) och det känns litegrann som min grej att göra sånt.

Svärmor fyllde år i veckan så jag har ju självklart knåpat ihop ett kort till henne. Antar att de flesta förväntar sig att att få något av mig egenhändigt skapat vid det här laget ;) och det gör mig inget alls, jag pysslar sååååå gärna så. :)


Vikningen är liftad från TinaStina igen, den är jättefin tycker jag. Och visst är gumman mysig!
Nu ska vi strax samla ihop oss och åka till mamsen, ha en riktigt skön Påskdag!
Kramizar

6 kommentarer:

Bettan sa...

Ja du "mimmilis", du är såå jätteduktig. Jättefina påsar och kortet till din svärmor är jättefint.

Kram "moster"

mita sa...

Oh, visst är det kul med påsar! Både att få och att göra. Jättefina! Hoppas att helgen varit kul. Fint väder har vi haft i alla fall, mmmmm... Kram!

mia sa...

Mmmmm....
uppskattar din påse MYCKET!!! tack!!
Måste skynda mig att ta lite godis annars äter pa/ upp allt. puss //Ma

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Marie-Louise och en riktigt trevlig fortsättning på påsken:) Jag gillar dina Påsar jättemycket gör såna själv och det är en jättefin och jättekul present att ge bort:)Tack snälla för ditt besök och din hälsning hos mig blev glad ska du veta:) Kaffe papperet som du undrade över köpte jag på sy festival mässan nyligen och jag är nästan säker på att det var hos www.scrapparazzi.se ! Ha det gott själv och en riktigt trevlig dag på dig:) Hälsningar från lilla pyssel Inger

Suz sa...

Men hua vad du skapat och sååååååååå fint! Att du inte tänkte på att åka förbi mig med en sån påse på väg ner till kolmården
;0)Ha det bra och hoppas vi ses snart. Kram

TinaStina sa...

Jättefina gottepåsar! Och jag förstår att du gillar shabby-chic för du gör den stilen jättebra! Själv har jag inte kommit på knepet riktigt. Superbra idé med ståltråd och snöre! Kanske måste härmas lite där om det är ok :)

Kramar!